Salih sonuçtan çok memnun

RE/MAX Gold Çalışanı Tarafından Ekilip Etik Dışı Muamele Görmek

RE/MAX Gold Çalışanı Tarafından Ekilip Etik Dışı Muamele Görmek
10 Eylül 2024 14:24
Salih'in Teşekkür Mesajı
“Her ne kadar yaşadığım çirkin duruma yetkilendirilmiş bir çalışanınız neden olsa da özellikle merkezden arayan sultan hanımın nazik yaklaşımı ve söz konusu personel için alınan aksiyon nedeniyle teşekkür ederim.”

RE/MAX Gold ofisinden L*** O**** isimli hanımefendi ile sarı sitedeki bir ilan için birden fazla kez teyitleşerek 07.09.2024 saat 14.30'da ilandaki evin önünde buluşmak üzere randevulaştık. Eşimle saat 14:25 de evin önünde beklemeye başladık. 14:35 de biz geldik deme amacıyla aradığımda yanıt alamadım. Trafikte ya da acil bir durum vardır deyip 15:00'e kadar bekleyip evimize döndük. Danışman hanımefendi 15:30 gibi gayet ciddiyetsiz ve lakayıt bir tavırla hala oralarda ise gelip evi bir gösterebileceğini şu an bir projede çok yoğun olduğunu ifade etti. En basitinden bir özür ifadesinde bile bulunmadı. Durumu Remax'a bildiriyorum ama yeterli aksiyon alacaklarını zannetmiyorum. Çuvalla para kazandıracağınız insanları dikkatli seçin lütfen.

10 Eylül 2024 14:36 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın Kurtoğlu, Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

12 Eylül 2024 13:23

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
08 Nisan 2024 14:42
Esra sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:13
"Bülent bey ve sultan hanım konuya çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular. Gerekli yaptırımların adım adım işleyişini anlatarak gerçekleştirildiğine dair bilgi verdiler. Teşekkürler..."
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55