Coinbase Cüzdanımdaki Paramı Çekmek İçin Sürekli Para İstiyor

08 Mayıs 2023 17:00
profile profile profile

Yorumlar (13)

Emre

Bu konulara devlet el atması lazım... Bir makam olması lazım... Vergisinide alması lazım

Emre

Aynı şekilde hakan bey wallet cüzdanda 91200 $duruyor alamıyorum... Benden durmadan yapmış olduğum sigorta parasını tekrar istiyor...

Kerem
Kerem

Bir gelişme var mı abi? Sigorta parasını yatırmazsan herhangi bir hukuki işlem olacağını söylediler mi size de?

Bülent
Bülent

Coinbase wallet cüzdanındamı paranız yoksa coinbase.com borsasındamı ikisi ayrı

Hikmet
Hikmet

Selam abi bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Siz çözebildiniz mi acaba...? Bana da bilgi verirseniz sevinirim.

Saffet
Saffet

Merhaba coinbasedeki yatırımımızı Litecoin veya tron'a donusturebiliyormusunuz peki?

Hayati
Hayati

Merhaba cüzdan hesabımdan paramı Paribu hesabıma aktarmaya çalışırken 391 dolarım kayboldu ve nereye gittiğini bilmiyorum bu yüzden lütfen bana yardım edin zengin biri değilim ve o parayı zar zor biriktirdim acil desteğinize ihtiyacım var ve çok iyi İngilizce konuşamıyorum ve size ulaşmakta zorluk çekiyorum ne biçim iş bu bunu çözecek bir makam yok mu başıboş mu burası ravinso. Cb. Id

Selçuk

Hocam geçmiş ola. O para gelmez bir daha. Coinbase nin bir merkezi yok evlerde kişiler tarafından yönetiliyor. Sürekli para isterler sakin yatırma. Parayı hayatta alamazsın geri. Binance gibi güvenilir bir kripto sistemi dururken niye atarsın parayı oraya...

Selçuk

Hocam o site scam eğer paranız varsa içeride geçmiş ola... O sitenin bir merkezi yok. Evden yönetiliyor kişiler tarafından. Daha önce bazı kişilere söyledim ama inanmadılar. Bende insanları uyarmayı bıraktım. Yaşayarak öğrensinler.

Gökhan

Aynı sorun bende de var. Bana da ulaşır mısınız

Gökhan

Benimde aynı şikayetlerim söz konusu. Bir çözüme ulaşıldıysa bana da yardımcı olur musunuz.

Gökhan

Benzer şikayetlerim benimde var. Bir sonuca uşabildiniz mi? Eğer bir çözüm yolu bulduysanız bana da yardımcı olursanız sevinirim. Hatta bir araya gelerek bu tür sorunları yaşayanlar olarak birlikte müracaat edelim.

Hakan
Hakan

Maalesef bir çözüme ulaşamadım kardeşim 118 bin dolarım hala orada ve paramı çekemiyorum

Coinbase Hesabımda İki Faktörlü Doğrulama Kodu Alınamıyor

06 Ocak 17:15