Ömer sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 16:15

Citroen markasına yakışmayan servis ağı fiyasko diyorum başka da bir şey söylemiyorum.
Ticari servis Aracımı 10 gün önce motor ışı yanması sebebi ile Kartal Öztek'e götürdüm. Sorunun partikül filtresi olduğunu söylediler. Cumartesi günü hiçbir şey yapmadıkları için pazartesi sabahı tüm servislerimi yakmama sebep oldular. Sorun çözüldü diye pazartesi aracı teslim ettiler. Ancak 1 hafta sonra aynı sorun ile tekrar aynı servise aracımızı bıraktık.
Ne ulaşabiliyoruz. Ne geri dönüş ne de bir bilgi alabiliyoruz. Vatandaş naparsa yapsın mantığındalar. Aracı satana kadar muhabbeti tamamen. Servis konusunda tam bir fiyasko bir marka olduğunu defalarca gördük. Bu markayı tercih ettiğime beni bin pişman eden bir servis ağı var. Bugün yine cumartesi ve araç boşu boşuna orada kalmaktadır. Ve ben 5 gün boş yere mağdur olmaktayım. Kendi yazılım serverı yüzünden müşteriyi mağdur etmesi hak mıdır. Hakkımı yargıda arayacağımı bilmenizi isterim.

02 Ekim 2024 14:08

Aracımı servise bıraktım tam 5 gün sonra işlemler tamam diye teslim ettiler. Ancak 5-6 gün sonra tekrar tekrar aynı sorunu yaşayarak geçen hafta çarşamba günü saat 9:30 gibi aracı servise geri götürdüm. Ve bugün 8. Gün olmasına rağmen ne sorunum çözüldü ne de sağlıklı bir cevap alabildik. Aracın ticari olması sebebi ile ciddi kayıplar içerisindeyim.

Sürecin uzaması ve net bir cevap alınamaması üzerine ticari anlaşmalarım tek taraflı fesih edilerek tarafıma cezai işlem uygulanmıştır. Bu mağduriyeti kim nasıl karşılacaktır. Ben bu kadar kötü bir servis ağı ve hizmeti hiçbir markada karşılaşmadım. Herhangi bir dönüşte yok tarafıma.

Bir cevap vermeyi düşünen nir yetkili var mı acaba?

Ek
Ek
02 Ekim 2024 08:39

Citroen Jumper ticari aracım aralıklıklarla 15 gündür bayide ve ne bilgi veriyorlar ne de ulaşabiliyoruz... Ticari araç olmasından dolayı aracın işi de bu süreden dolayı ne yazık ki bozuldu. İkame araç verilmemesi de ayrı bir durum tabii ki... Öztek Kartal bayiniz beni mağdur etti şikayetçiyim.

03 Ekim 2024 10:48

Merhaba Citroen yetkilileri, Sorunuma dair hiçbir çözüm ve ilgi göstermediğiniz için, şirketimdeki tüm Citroen marka araçlarımı satma noktasına getirdiniz beni. Bir kişi sorununu nedir diye sormamaktadır. Bugün yine her gün olduğu gibi servise geldim ve hiçbir cevap yok. Daha bu kadar kötü servis ağı olan bir otomotiv markası görmedim.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
18 Temmuz 2024 18:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Kasım 2023 18:08
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Kronik Arıza Çözülemeyen Sorun Geri İade Talebi

Hasan
14 Haziran 2024 19:19
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
05 Temmuz 2024 16:25