Çitlekçi Başiskele Kötü Eleman

Güllü
10 Ağustos 2023 19:57

Çitlekçi Başiskele De Müşteri İlişkileri Eğitimi Şart, kasada ürünlerimi geçerken diğer müşteriler bekliyor diye bütün ürünlerimi alıp alıp attı, ikaz etmeme rağmen aynı tavrı sergileyip "ben bir şey yapmıyorum, arkadakiler bekliyor"diyerek ürünleri atmaya devam etti, arkamda sadece bir ürün alan bir bey duruyordu, ben orada 3 ailelik hediyelik alışveriş yapmıştım yani ürünlerimi çöktüğünü tahminini size bırakıyorum, kamera kayıtlarına bakılması rica olunur, İki kasa açık olmasına rağmen, karşı kasa boş olmasına rağmen bize bu kötü deneyi yaşatan eğitimsiz elmas elemanınızı kınıyorum, biz oraya sevdiklerimize hediye almak için geliyoruz kasada robot muamelesi görmek için değil. Ben sizi kaybetmedim siz beni kaybettiniz. Sırf bayide eleman bulunsun diye eğitimsizler alınmış ve konulmuş

14 Ağustos 2023 10:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

İrem

16.09.2024 tarihinde alışveriş yapmak için Başiskele şubenize geldim emsal isimli bayan çok kaba davrandı hakaret etti be konuşması hiç hoş değil çerez istiyorum fiyat soruyorum git oradan bak yazıyor falan şeklinde kaba konuşuyor ve bir çok kişiden duydum erkek müşterilere çok samimi konuşuyor bundan rahatsız olan pek çok insan var

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Alışverişte Beklenmedik Ücret Şoku: Fıstık Ezmesi Olayı

23 Ocak 00:16
Serkan sonuçtan memnun

15 Eylül 2024 00:36
Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 22:17
TrustBuy Güven Skoru