Çınarlık Düğün Salonu Düğün Videomu Sildi

22 Temmuz 2023 14:53

Düğün insan hayatına yapabileceği en özel en güzel gün ama maalesef ki bu en özel günümü mahvettiler. İnsan heyecandan hatırlayamadığı düğününü video dan resimden izler bakar fakat Çınarlık Düğün Salonu ÇANAKKALE/BİGA 'da bizden flaş bellek istediler düğün resim ve videolarını atmak için fakat USB' ye sadece resimleri yüklemişler videoyu da yükledik diye silmişler her yerden. Şu an benim elimde en özel günümün bir tane bile videosu yok ve bir dünya para aldılar bizden. Hizmet sıfır. Üstüne bir de videomu sildiler. Her gün arıyorum her hafta pazartesi günü elinizde olur video deniyor.

Şu an tam 3. aydayız ve yine aradım pazartesi gelecek sürekli arayıp durmayın diyorlar. Bunu sadece bana yapmamış daha öncesinde de bu hatayı yapmış. İşletmeyi yönetemiyorsan bırakacaksınız kardeşim kendi paramızla mahvolduk. Üstüne bir de hiçbir zaman düğün videomu izlemeyeceğim çoluğum çocuğum olduğunda izleyebileceğim bir düğünüm yok her yere şikayet edeceğim mahkemeye çıkacağım. öyle dalga geçer gibi her pazartesi video geliyor deyip bir şey yapmıyorlar!

21 Temmuz 2023 14:24

Düğün videomuzu silmişler? 2 buçuk ay önce Çanakkale /Biga ilçesinde Çınarlık Düğün Salonunda düğünümüz oldu fotoğraflar ve videolar için bizden USB almamızı söylediler ki salon parasının içinde olması gerekir yani onların vermesi gerekirken ücretli olarak biz aldık. Daha sonra bize USB verildi içine resimler ve video atıldı dendi fakat TV ye taktığımızda sadece resimleri bulduk salonu aradığımız da yanlışlıkla videoyu yükledik sanıp bizim videomuzu her yerden silmişler ve şu an benim hayatımda bir kere yapabileceğim düğünüme dair hiçbir görüntü yok bu zamanda düğün yapmanın zorluğunu geçtim hadi yaptık fakat videomuzu silmişler her aradığımız da bir dahaki pazartesi diye bizimle dalga geçiyorlar kaç pazartesi geçti sayamadım her türlü mahkemeye gideceğim benim en güzel anlarım dair bir videom yok bu olayı hızlı bir şekilde çözmelerini istiyorum ne yapar ne ederler bilemem ben videomu istiyorum bu kadar!

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kuğulu Köşk (Diyarbakır) Kır Düğün Salonu Mağduriyeti

25 Mayıs 2023 10:23