Çilek Ağacı Anaokulu Yönetimi Çok Kötü

14 Temmuz 2023 13:54

İkizlerim iki sene bu kreşe gitti. İlk zamanlar çok daha iyiydi, hatta öyle ki başta neden daha önce yazdırmadım diye üzüldüm. Yazdırmadan önce tabii ki çoğu kişiye sordum, herkes aynı şeyi söyledi: öğretmenler çok iyi ama yönetim kötü diye. Hakikaten öyle de oldu. 2 sene boyunca yönetimle tek iletişimimiz para konusu oldu. İkinci senemizde düşüncesiz davranıp iyi bir muhasebe yapamadıkları için yılın ortasında asgari ücrete gelen zamla bizlere de %40 gibi bir zam yaptılar. Ve bunu bizleri okulu mu kapatalım diye tehdit ederek zorla yaptılar. Özel konuşmaya gittiğimizde sizlere de zam yapıldı, siz hangi firmada çalışıyorsunuz gibi özel sorular sorarak sözüm ona sıkıştırmaya çalıştılar. Oysaki gerçek eğitimci bu şekilde davranmaz. Sözüm ona hepsi çok eğitimli ve kendilerini bu işte tek görüyorlar, ancak işin içine girince gerçeği görüyorsunuz. Öğretmenlere gerçekten hiç sözüm yok, ellerinden geleni yapıyorlar, hepsine tek tek emekleri için teşekkür ederim, onlar olmasa çekilmezdi. Bir kez bile çocuklarımızı izleyebildiğimiz bir organizasyon olmadı. İyi kötü bir karne töreni olmadı. Bir sorun anlatmaya gidiyorsunuz, hemen savunmaya geçiliyor, asla dinlenmiyorsunuz.

FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu Şikayet

31 Temmuz 2023 13:37
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Şikayeti

09 Ekim 2023 08:52
Neslihan sonucu yetersiz buldu

Çocuğumun Okul Deneyiminde Yaşadığımız Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

21 Mayıs 2025 00:04

Yenikent Kreşi Asrın Çocuk Anaokulu Kreş (Yenikent/Sincan) Boşu Boşuna 2 Ay İçin Boşuna Para Verdim

05 Eylül 2024 23:02