Cihan Moda Ankara Ayıplı Ürün Satışı Ve İade Sorunu

08 Kasım 2023 13:20

Az önce Cihan giyim (Anafartalar çarşısı) den alışveriş yaptık, mağazada üzerime olan beden olmadığı için diğer mağazalarından olan bedeni getirttiler maalesef oda bol geldi, bende iade etmek istedim. En doğal hakkımdı çünkü aldığım ürünü 15 gün içinde iade edebilirdim. Ama maalesef iade almadıkları gibi 42 beden dış kapın içine 44 beden iç elbisesi koyup elimize tutuşturdular, isterseniz tadilat yaparız diye komik bir öneriyi de yaptılar haklarını inkar edemem, her türlü hakkımı her yerde arayacağım ama benim gibi mağdur olmamanız için buraya yazmak istedim.

09 Kasım 2023 11:21

Cihan Moda (Anafartalar çarşısı) kesinlikle pişmanlık, yok böyle bir Mağaza kendilerine bir düzen kurmuşlar ki herkesi mağdur ediyorlar, aldığım ürünün bedeni olmadığı için iade etmek istedim ama kesinlikle kabul etmiyorlar avukatla görüştürdüğümde de tadilat yaptırdı yalanı söylemişler, kesinlikle tadilat yaptırmadım 42 beden kapın içine ellerinde beden olmadığı için 44 beden elbise verip isterseniz tadilat yaparız diye bize zorla verdiler, tadilatı kabul etmedik iade etmek istedik çünkü 15 gün içinde iade etme hakkım vardı ertesi gün iadeyi kabul etmediler, kocaman pişmanlık

Ayse
Ayse
08 Kasım 2023 15:37
Cihan Moda Ankara Ayıplı Ürün Satışı Ve İade Sorunu

Artı 44 bedenin de bir torbadan farksız olduğunu da söylemeden geçemiycen, işportadan alsam bundan kaliteli olurdu eminim

11 Ocak 2024 11:15
Zehra_butik_tesettur (Instagram) İnsanların Parasını Alıkoyuyor
Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

İkra Giyim İade Sürecindeki Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!

10 Eylül 2024 13:14

02 Kasım 2023 13:21

Mukaddes
08 Mayıs 2024 21:15
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
01 Haziran 2023 11:27