Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Malatya Park AVM'de Bulunan Çiğköftem Şubesinin Yaptığı Terbiyesizlik!

Malatya Park AVM'de Bulunan Çiğköftem Şubesinin Yaptığı Terbiyesizlik!
09 Ağustos 2024 22:20

Bugün arkadaşlarım ile beraber Malatya Park AVM'de bulunan Çiğköftem adlı firma'nın şubesine gittik. Orada duran kişi sanırım şubenin sahibi o kadar asık suratlı ki bizde anlam veremedik. Daha sonra siparişimizi söyledik ve daha önce de oradan yediğim için fırın lavaşı ile yapıyordunuz dedim, fırın lavaşı yok mu diye sordum, böyle değişik değişik tavırlarla sen bayağıdır yememişsin falan yaptı. Bende AVM çalışanı olduğumu söyledim, sonrasında sen AVM çalışanı olduğuna emin misin filan diye değişik agresif konuştu. Bende dedim niye böyle agresif konuşuyorsun kim ne diyor sana, yoksa yok diye söyle geç dedim. Daha sonrasında satmıyorum vermiyorum size çiğköfte filan yaptı. Bizde kalktık. Şimdi buradan Çiğköftem firmasına soruyorum böyle insanlarla nasıl iş ortaklığı yapıyorsunuz? Bu şekilde müşterilerle konuşmalarına nasıl müsaade ediyorsunuz. Bayilik verirken hiç mi kriteriniz yok. Bu tarz bayiler sizin isim hakkınızı alarak firmanızın adını kötüye çıkarıyor. Önüme gelen her yere sizinle alakalı şikayetimi yapacağım. Tüketici danışma hattını da arayıp durumu bildireceğim karşılaştığım muamele'yi her yerde söyleyeceğim bütün sosyal mecralardan yayacağım bu terbiyesizliği. AVM yönetimine de bu durumu bildireceğim Bu zamana kadar severek yiyordum ama bundan sonra ne ben ne de çevremde ki kimseye yedirmeyeceğim.

11 Ağustos 2024 19:56

Cuma günü arkadaşlarım ile beraber Malatya Park AVM'de bulunan Çiğköftem adlı firma'nın şubesine gittik. Orada duran kişi sanırım şubenin sahibi. O kadar asık suratlı ki bizde anlam veremedik. Daha sonra siparişimizi söyledik ve daha önce de oradan yediğim için fırın lavaşı ile yapıyordunuz dedim, fırın lavaşı yok mu diye sordum, böyle değişik değişik tavırlarla sen bayağıdır yememişsin falan yaptı. Bende AVM çalışanı olduğumu söyledim, sonrasında sen AVM çalışanı olduğuna emin misin filan diye değişik agresif bir şekilde konuştu. Bende dedim niye böyle agresif konuşuyorsun kim ne diyor sana, yoksa yok diye söyle geç dedim. Daha sonrasında satmıyorum vermiyorum size çiğköfte filan yaptı. Bizde kalktık. Şimdi buradan Çiğköftem firmasına soruyorum böyle insanlarla nasıl iş ortaklığı yapıyorsunuz? Bu şekilde müşterilerle konuşmalarına nasıl müsaade ediyorsunuz. Bayilik verirken hiç mi kriteriniz yok. Bu tarz bayiler sizin isim hakkınızı alarak firmanızın adını kötüye çıkarıyor. Önüme gelen her yere sizinle alakalı şikayetimi yapacağım. Tüketici danışma hattını da arayıp durumu bildireceğim karşılaştığım muamele'yi her yerde söyleyeceğim bütün sosyal mecralardan yayacağım bu terbiyesizliği. AVM yönetimine de bu durumu bildireceğim Bu zamana kadar severek yiyordum ama bundan sonra ne ben ne de çevremde ki kimseye yedirmeyeceğim.

Ek
Hakan
Hakan
15 Ağustos 2024 18:34

Bir kere aradılar, o an açamadım telefonu daha sonra ben aradım ulaşamadım. Kendileri de aramadılar. Herhangi bir dönüş alamadım ve demek ki şubeler bu esnekliği, güveni şirketten alarak bu şekilde davranıyor müşterilere.

19 Ağustos 2024 07:31 (Şikayetten 9 gün sonra)

Damla sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 23:14
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 19:21
O Ses Çiğköfte Bayat Ürünler
Salim sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 16:32
İstenmeyen Malzemeler Ve Saygısız Davranış Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik
Azime sonuçtan memnun

23 Ekim 2023 21:40
"Teşekkür ederim geri dönüş yaptığınız için elinizden geleni yapmaya çalıştığınız için ama inşallah orada çalışan bayanda kendini düzeltir hal ve hareketleri konuşma tavrını sırf bunu görmek için tekrar gideceğim oraya yine aynı şekilde kaba davranılırsa şikayetime devam edeceğim."
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 10:44