Erzurum Erdemirler Chery Yetkili Servis Vergi Kaçırma

12 Ocak 2024 10:3326.683

Erzurum Erdemir yetkili bayisinden sıfır araç aldım. Bayi, bizden talep ettiği fiyat karşılığında fatura vermedi. Aldığımız araç bize 1.395.000₺ olarak söylendi ve bu fiyattan satış yapıldı. Ancak bize kesilen fatura 1.280.000₺ idi. Faturamızı talep etmemiz üzerine günler sonra verilebildi ve fiyat farkını sorduğumuzda araç fiyatının o kadar olduğu, üste fatura kesilmeyeceği söylenip geçiştirme cevaplarla olayı kapatmaya çalıştılar. Biz durumu ilgili mercilere ileteceğimizi söyleyince 'Sizi arayacağız.' denip iletişim koparılmıştır. Firma, bizden paranın bir kısmını elden teslim almaları gerektiğini söyleyip, ücreti ısrarla elden ödememizi zorladı. Biz de yetkili bayi olduğu için böyle bir durum yaşanabileceğini tahmin etmedik. Firmaya, eksik kalan faturamızın eklenmesini, aksi takdirde üste kalan meblağın tarafımıza geri iadesini talep etsek de nafile. Hiçbir sonuç alamadık. Firma, yaptığı bu tutumla hem bizlerden hem de devletten vergi kaçırmıştır. Bu denli büyük şirketlerin böyle usulsüzlükleri gerçekten kabul edilebilir değildir; hak yemektir.

15 Ocak 2024 09:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Muhammet K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Muhammet
17 Ocak 2024 09:39

Merhaba tarafıma bayi tarafından herhangi bir dönüş söz konusu değil aksine ben iletişim kurmaya çalışıyorum ancak olumsuz yapılanlar yapanın yanına kâr kaldı gibi biz verdiğimiz fazla parayla kaldık bir de hukuk yoluyla başvuru yapacağım bakalım hukuk ne diyecek

22 Ocak 2024 11:46

Merhaba Muhammet K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

Muhammet
2 Ocak 2025 20:11

Her şey lafta kalıyor hiç kimsenin bir şey yaptığı yok arayan iki cümle kuruyor ortada bir çözüm yok ne bayiden ne CİMER'den ne de Şerif markasından hiçbir şekilde dönüş alamadık firmanın yaptıkları yanına kar kaldı

18 Ocak 2024 23:47

Erzurum Erdemir bayii ile şu anda fazla aldığı meblağ dolayısıyla mahkemeliğiz. Fatura dışındaki bir meblağda para almadık diye ifade vermişler. Bakalım ispatladığımda ne diyecekler. Defalarca şikayet etmeme rağmen Chery Türkiye den hiçbir şekilde kaale alan olmadı yetkili vs yok. Göz yumuluyor resmen.

Chery Tiggo 8 Pro Araç Bayi Sorumsuzluğu

29 Kasım 2023 02:2049.931

Chery tiggo 8 Pro aracımı bugün aldım. Fakat almadan önce sözlü olarak verdikleri vaatleri para ödendikten sonra tutmadı...

3 Destek1 Yorum

Chery Erdemir Plaza İlgisiz 5.000 Kilometre Ücretsiz Bakımı!

3 Ağustos 2024 22:5211.171

Chery Erdemir Plazaya 5 bin kilometre bakımı için gittim. Arabanın sürekli sağa çektiğini ve gerekli bakımlarının yapılm...

1 Yorum

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular