Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Erdemirler Chery Yetkili Servis Vergi Kaçırma

12 Ocak 2024 10:33

Erzurum Erdemir yetkili bayisinden sıfır araç aldım. Bayi, bizden talep ettiği fiyat karşılığında fatura vermedi. Aldığımız araç bize 1.395.000₺ olarak söylendi ve bu fiyattan satış yapıldı. Ancak bize kesilen fatura 1.280.000₺ idi. Faturamızı talep etmemiz üzerine günler sonra verilebildi ve fiyat farkını sorduğumuzda araç fiyatının o kadar olduğu, üste fatura kesilmeyeceği söylenip geçiştirme cevaplarla olayı kapatmaya çalıştılar. Biz durumu ilgili mercilere ileteceğimizi söyleyince 'Sizi arayacağız.' denip iletişim koparılmıştır. Firma, bizden paranın bir kısmını elden teslim almaları gerektiğini söyleyip, ücreti ısrarla elden ödememizi zorladı. Biz de yetkili bayi olduğu için böyle bir durum yaşanabileceğini tahmin etmedik. Firmaya, eksik kalan faturamızın eklenmesini, aksi takdirde üste kalan meblağın tarafımıza geri iadesini talep etsek de nafile. Hiçbir sonuç alamadık. Firma, yaptığı bu tutumla hem bizlerden hem de devletten vergi kaçırmıştır. Bu denli büyük şirketlerin böyle usulsüzlükleri gerçekten kabul edilebilir değildir; hak yemektir.

profile profile profile
15 Ocak 2024 09:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Muhammet K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Ocak 2024 09:39

Merhaba tarafıma bayi tarafından herhangi bir dönüş söz konusu değil aksine ben iletişim kurmaya çalışıyorum ancak olumsuz yapılanlar yapanın yanına kâr kaldı gibi biz verdiğimiz fazla parayla kaldık bir de hukuk yoluyla başvuru yapacağım bakalım hukuk ne diyecek

22 Ocak 2024 11:46

Merhaba Muhammet K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

02 Ocak 2025 20:11

Her şey lafta kalıyor hiç kimsenin bir şey yaptığı yok arayan iki cümle kuruyor ortada bir çözüm yok ne bayiden ne CİMER'den ne de Şerif markasından hiçbir şekilde dönüş alamadık firmanın yaptıkları yanına kar kaldı

Muhammed
Muhammed

Erzurum Erdemir bayii ile şu anda fazla aldığı meblağ dolayısıyla mahkemeliğiz. Fatura dışındaki bir meblağda para almadık diye ifade vermişler. Bakalım ispatladığımda ne diyecekler. Defalarca şikayet etmeme rağmen Chery Türkiye den hiçbir şekilde kaale alan olmadı yetkili vs yok. Göz yumuluyor resmen.

Bir gelişme mevcutmu acaba

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
29 Kasım 2023 02:20
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
16 Haziran 2023 08:34