Chery Erzurum'da Satın Alınan Sıfır Araçta Göçük Problemi

Bilal
20 Haziran 2024 14:40

Erzurum Erdemir Otomotiv'den Chery Tiggo 8 Avangart sıfır araba aldık. Arabanın arkasında 2 gün sonra göçük düzeltme olduğunu fark ettik. Arabayı alırken, satın aldıktan sonra bayide fark ettiğimiz ufak tefek çizikler rötuşlu pasta cila ile halledildi, problem yapmadık. İki gün sonra arabayı PPF kaplamaya verdik ve usta bizi aradı ki arabanın bagajında göçük düzeltme var ve sıfır aldığımız araba kesinlikle bayi muhatap olmuyor. Ben arabayı sattım, bu saatten sonra siz kendi işinizi Chery ile çözebilirsiniz şeklinde tavır sergiliyorlar, insanları mağdur ediyorlar. 0 aldığım araba çizikleri vardı, göçük düzeltme çıktı, daha başka bir şey çıkmayacağının garantisi var mı? Yok. Ekspertiz yaptırın diyorlar, raporları atın Chery ile muhatap olun. Bayiden aldığımız arabanın arkasında bayi kesinlikle durmuyor.

20 Haziran 2024 15:07 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba, Bilal P. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Haziran 2024 15:09

Merhaba, Bilal P. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Çağrı merkezimize sağlamış olduğunuz ulaşım sonrası talebiniz yetkili departmana iletilmiştir. Sürecinizin takibi sağlanacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Ekim 2024 13:32

Merhaba, Bilal P. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
08 Haziran 2024 22:04
Ayıplı Ürün! Chery Tiggo 8 Pro
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
29 Kasım 2023 02:20
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Beklerken Sabır Testi

Emir
19 Şubat 2025 16:20
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Gizlenen Hasar Ve Çözümde İlgisizlik

Mahmut
24 Temmuz 2025 02:14
Sıfır Araçta Gizlenen Hasar Ve Çözümde İlgisizlik
sifir-aracta-gizlenen-hasar-ve-cozumde-ilgisizlik-4.jpg
sifir-aracta-gizlenen-hasar-ve-cozumde-ilgisizlik-3.jpg
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Chery Hasar Almış Araçları Veriyorlar

Ufuk