Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Şanzıman Uğultu

28 Haziran 2024 17:33

07rm004 plakalı aracımı 27.06.2024 günü şanzıman 6. Vites konumunda iken uğultu yapıyor şikayeti üzerine Antalya Antoto yetkili servisine bıraktım. Antoto servis bölümündeki arkadaşlarla konuştuk ve Chery Türkiye’ye gönderebileceklerini onların aksiyon alabileceğini beyan ettiler. Arızanın videosu size iletildi. Hızlı bir şekilde reaksiyon alınmasını talep ediyorum daha 15000 km de aracın şanzımanında uğultuların gelmemesi gerekiyor. Çözümünü talep ediyorum.

28 Haziran 2024 18:00 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, Mustafa K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

01 Temmuz 2024 18:28

Hala bir geri dönüş yapılmadı.

Halil
Halil

Hayırlı günler benim 2025 model pro8 max sıfır aldığım araçtan da vites geçişleri sırasında şanzımanından uğultu sesi geliyor Ankara Tan Oto bayisinden aldım servise bıraktım çözdük dediler 1 gün sonra uğultu sesi yine başladı tekrar aradım 15gün sonrasına randevu verdiler uzun yola gitmeye korkar olduk, sıfır km bir araçtan bu kadar sorun olmasının tek sebebi bu araçlar ne kadar güvenli sorusunu sorma gereği duydum aldığıma pişman oldum

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Otomobilde Erken Dönem Arızalar ve Yetersiz Servis Deneyimi

Şenol