Burakcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 19:05

İyi günler herkese 01.09.2023 günü Chery tiggo 8 Pro Luxury marka araç aldım. Araç gayet güzel her şeyinden memnunun. 1.000 km de iken araç şoför tarafı direkten ses gelmesi üzerine servise götürdüm. Serviste çalışanlar gayet iyi bir şekilde benimle ilgilendiler arabayı kontrol edip diğer servislere de böyle bir hata var mı diye sorup bilgi verdiler. Araç şasi içerisinden gelen ses olduğu ve 3 saçın birleşiminden ses geldiğini bir bayide de bu araç sorunundan olduğunu mum sprey sıkarak giderildiğini söylediler. 12.10.2023 günü 1.617 km de aracı servise bıraktım. 20.10.2023 günü aracı Servisten aldım. Ses kısmen gitti. Bir müddet sonra araçtan tekrar tık tık ses gelmeye başladı. Bunun üzerine 07.11.2023 günü 2.752 km'de aracı tekrar servise götürdüm. Ustalar aracı tekrar kontrol ettiğinde sesin geldiğini teyit ettiler ve mum spreyi tekrar uyguladılar. Aracı ertesi gün alıp sürdüğümde sesin gitmediğini fark ettim. Trabzon Chery servisindeki ustalara teşekkür ederim ilgilendiler halen daha ilgileniyorlar kendi araçları gibi yapmak için çalışıyorlar ama bence bu iş onları aşan bir şey ben gene iyi niyetle yazıyorum bu sorunu çözebilecek merkezde bir usta veya Teknisyen vs bunun sorununu çözebilecek biri varsa burda, serviste bu aracın sorununu çözerse sevinirim. Lütfen rica ediyorum. Yetkililere sesleniyorum.

profile profile profile
13 Kasım 2023 18:34 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba Burakcan K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

27 Kasım 2023 13:43

Merhaba,Burakcan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

06 Aralık 2023 01:25

Tekrar Tekrar aramama rağmen genel müdürlüğünüzden bu sorun ile alakalı yetkili biriyle görüşemiyoruz.

Duhan
Duhan

Merhabalar aynı sıkıntı benim aracımda da var ama yolcu tarafından geliyor yalnız daha servise götürüp bahsetmedim çukura falan düştüğünde gelmiyor mesela hafif viraj alırken gibi

Burak
Burak

Merhaba hocam şu an aynı sorun bende var sizin sorununuz çözüldü mü?

Hüseyin
Hüseyin

Chery pişmanlıktır.

chery-tiggo-8-pro-luxury-arac-ici-sasi-den-gelen-tik-tik-ses-3.jpg

Sude sonuçtan hiç memnun değil

Chery Her Yönüyle Pişmanlık!

Sude
09 Haziran 2024 07:21