Chery Tiggo 8 Pro Luxury Araç İçi Şasi Den Gelen Tık Tık Ses

12 Kasım 2023 19:0541.565

İyi günler herkese 01.09.2023 günü Chery tiggo 8 Pro Luxury marka araç aldım. Araç gayet güzel her şeyinden memnunun. 1.000 km de iken araç şoför tarafı direkten ses gelmesi üzerine servise götürdüm. Serviste çalışanlar gayet iyi bir şekilde benimle ilgilendiler arabayı kontrol edip diğer servislere de böyle bir hata var mı diye sorup bilgi verdiler. Araç şasi içerisinden gelen ses olduğu ve 3 saçın birleşiminden ses geldiğini bir bayide de bu araç sorunundan olduğunu mum sprey sıkarak giderildiğini söylediler. 12.10.2023 günü 1.617 km de aracı servise bıraktım. 20.10.2023 günü aracı Servisten aldım. Ses kısmen gitti. Bir müddet sonra araçtan tekrar tık tık ses gelmeye başladı. Bunun üzerine 07.11.2023 günü 2.752 km'de aracı tekrar servise götürdüm. Ustalar aracı tekrar kontrol ettiğinde sesin geldiğini teyit ettiler ve mum spreyi tekrar uyguladılar. Aracı ertesi gün alıp sürdüğümde sesin gitmediğini fark ettim. Trabzon Chery servisindeki ustalara teşekkür ederim ilgilendiler halen daha ilgileniyorlar kendi araçları gibi yapmak için çalışıyorlar ama bence bu iş onları aşan bir şey ben gene iyi niyetle yazıyorum bu sorunu çözebilecek merkezde bir usta veya Teknisyen vs bunun sorununu çözebilecek biri varsa burda, serviste bu aracın sorununu çözerse sevinirim. Lütfen rica ediyorum. Yetkililere sesleniyorum.

13 Kasım 2023 18:34 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba Burakcan K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

27 Kasım 2023 13:43

Merhaba,Burakcan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Burakcan
6 Aralık 2023 01:25

Tekrar Tekrar aramama rağmen genel müdürlüğünüzden bu sorun ile alakalı yetkili biriyle görüşemiyoruz.

26 Ağustos 2024 19:49

Merhabalar aynı sıkıntı benim aracımda da var ama yolcu tarafından geliyor yalnız daha servise götürüp bahsetmedim çukura falan düştüğünde gelmiyor mesela hafif viraj alırken gibi

1 Mayıs 2024 00:30

Merhaba hocam şu an aynı sorun bende var sizin sorununuz çözüldü mü?

Hüseyin
Benzer Şikayeti Var
20 Aralık 2023 09:03

Chery pişmanlıktır.

Eki aç
Eki aç

Chery Her Yönüyle Pişmanlık!

9 Haziran 2024 07:2129.401

9bin km’deki Chery tiggo 8 Pro aracımız 08.06.2024 tarihinde akşam saat 23.00 civarında Sürmene-Bayburt yolu arasında Pa...

5 Destek11 Yorum

27 Şubat 2024 20:0083.720

Chery Tiggo 8 Pro Excellent paketli bir araç satın aldım. Şimdi başımdan geçenleri anlatayım: Aracı İstanbul'dan aldım v...

15 Destek6 Yorum

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali