Siyabend sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 13:06

Chery Tiggo 8 Pro en dolu model aracım 5 bin km de 3 aylık araç. Orta multimedya ekranı bir iki kez karanlık ekrana döndü şimdi ise ekran var fakat belli bir sürüş süresinden sonra ekran donuyor, hiçbir şekilde ekranla işlem yapılmıyor.

Konu ile ilgili İstanbul Aldatmaz Otomotive başvurdum akü kutup başlarında gevşeklikten kaynaklı olabileceğini ve kutup başlarını söküp 5 dakika sonra tekrar bağlayıp sıfırladıklarını söylediler. Fakat ertesi gün yine aynı problem tekrarlamaya başladı. Konu ile ilgili Chery Türkiye'den destek bekliyoruz. Ekran kusurluysa değişimini talep ediyoruz.

profile profile profile
06 Kasım 2023 11:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba,Siyabend Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

11 Kasım 2023 12:31

Marka hemen dönüş yaptı ve ilgili bayi-servise yönlendirme sonucu servis randevusu oluşturuldu 16 Kasım servis sonucu gerekli müdahale yapılacağı söylendi. Beklemedeyiz bakalım hayırlısı. İnşallah sorun çözülür

15 Aralık 2023 12:37

11 Ocak 2024 19:30

Merhaba sorun hala çözülemedi, Resmen Araştırma Hastanesi gibi gidip gidip geliyoruz soruna çözüm aranıyor ne diyeceğimi bilemiyorum... En son ki güncelleme sonrası ara kablolara bakıldı ve yine sorun çözülmedi ve şimdi bayi DVD beyni ile ilgili sorun olabileceği düşünülüyor ve şimdi genel merkezle görüşüp beyin siparişi verilebileceğini ve DVD beyni değiştirildikten sonra sorunun çözülmüş olabileceği düşünülüyor... Chery Türkiye Ekibinden destek bekliyorum

Yorumlar (12)

İbrahim

Merhaba Hocam, Sorununuz çözüldü mü? Benimde Tiggo 8 Pro aracım var ve ekran gidiyor. Servis güncelleme beklememi söyledi ama bana mantıklı gelmedi. Deneyiminizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Fikret

🤣🤣🤣servisin çözümü kutup başı gevşemiştir abi.

Hüseyin
Hüseyin

Chery pişmanlıktır.

chery-tiggo-8-orta-konsol-ekran-problemi-3.jpg
Erden

Hocam orta konsol (multimedya) ekran sorununu çözdünüz mü? Süreç ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Hasan
Hasan

Aynı sorun benim araçra da vardı ekran ile mültümedya beyni arasındaki kablo değişti kararmamdüzeldi fakat bende ekran titremesi ve car Play bağlantı sorunu var çözemediler

İbrahim

Sorunu çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var.

Erdem

Aynı problem bende de oluştu. Servise götürdüm. İlgilendiler ancak çözemediler. İkinci bir randevu verdiler aracın kalması lazım dediler. Bakalım ne olacak.

Erden

Merhaba aynı araçta bende de var ve benim aracımda da aynı sorun var. Multimedya ekranı canı isterse açılıyor/açılmıyor. Açıldığında da Wi-Fi 'yi etkinleştiremiyorum. Sorununuz çözüldüyse buradan yazar mısınız?

Fikret

Siyabend yüklemiş olduğun videodaki sorun donanımsal bir sorun. Bilgisayarda kullanılan RAM bellek dediğimiz donanımın yetersiz kaldığını gösterir. Arabayı kapatıp bir süre bekleyip açınca donma geçer ancak sen sırayla uygulamaları açmaya başladıkça tekrar donar. Servis çözemez. Üretici firmanın araca ait bilgisayarı yeni ve RAM miktarı geniş olanla değiştirmesi gerekir. Eğer tüm araçlarında aynı donanımı kullandıysa benzer sorunlar onlarda da gözükür.

Siyabend

Arkadaşlar merhaba sorun hala çözülemedi DVD beyni ile ilgili sorun olabileceği düşünülüyor ve şimdi beyin siparişi verilecek ve DVD beyni değişecek. Resmen Araştırma Hastanesi gibi gidip gidip geliyoruz soruna çözüm aranıyor ne diyeceğimi bilemiyorum... Chery Türkiye Ekibinden destek bekliyoruz!

Erdem

Sorunun ekrandan kaynaklandığını düşünmüyorum. Sorun araçtan alınan bu servisin kaynağında. Bluetooth modülünde arıza var diye düşündüm ancak ekran kendi kafasına göre çalışıyor, çalışmıyor modda olduğu için tam olarak nerede çözemiyorun. DVR'da bir sorun olabilir dediler. Bana da önümüzdeki pazartesi günü randevu verdiler. Aracı bırakacağım bakalım inşallah kronik bir soruna denk gelmemişizdir. Marka süründürür. Aracı satsan da satamazsın.

Siyabend

16 Kasım servis randevusu oluşturuldu kontroller sonrası gerekli müdahale yapılacağı, sorun çözülmezse ekran değiştirileceği söylendi. Şu an bekliyoruz. Sonuca göre bilgilendiririm

Chery Araç Orta Ekran Çalışmama Arızası

Mucib