Bulent sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo8 Pro'nun Multimedya Ekranı Donuyor

22 Kasım 2024 09:26
Bulent'nin Teşekkür Mesajı
“Chery Türkiye, Tekbaş Adana Chery servisten Oza Beye teşekkür ederim.”

Mayıs 2024 yılında Adana Tekbaş Plaza dan sıfır Chery Tiggo8 Pro avantgarde araç aldım, yaklaşık bir aydan beri aracın multimedya ekranı donuyor. Tuşlara basınca bu sefer kadran ekranı da donuyor ve hiz limiti göremiyorum. Ekran ile ilgili hiçbir şey yapılmıyor. Servis, araca yeni yazilim attı. Ancak bir çözüm olmadı. Chery Türkiye'nin bu problemi çözmesini istiyorum.

22 Kasım 2024 09:45

22 Kasım 2024 09:49 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, Bulent D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Kasım 2024 09:50

Merhaba, Bulent D. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Kasım 2024 10:30

Sorunum çözülmedi. Benimle sohbet etmenizi değil sorunumu çözmenizi bekliyorum. Aracınızın multimedya ekranı donuyor. Çözümünüz nedir?

28 Kasım 2024 21:12

Son yazdığımdan beri 4 gün daha geçti, ne servis, ne de Chery turkiye herhangi bir çözüm önerisinde bulunmuyor. Bugün aracımın multimedya ekranı sabah yine dondu. Aksam üzeri tekrar kullandığımda bu sefer hem multimedya ekranı hem de hız kadranı bölümü dondu. Ekranda sinyal tuşları bile görünmüyordu. Tüm ekran komple dondu, sonra multimedya ekranı tamamen karardı. Çok severek aldığım araçtan soğudum. Teşekkürler Chery

29 Kasım 2024 12:01

Merhaba, Bulent D. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

02 Aralık 2024 10:22

Sorun hala çözülmedi. Bekliyoruz.

17 Aralık 2024 22:17

En son 2 Aralık tarihinde yazmışım, ne servis ne Chery Türkiye sorunumu çözemedi. Çözmeyi bırakın, arayıp bilgi verme tenezzülünde bulunmuyorlar. Chery almadan önce iyice düşünmelisiniz.

18 Aralık 2024 11:06

14 Ocak 2025 12:23

Kasım ayında yaptığım şikayetim üzerinden 2 ay geçti, hala, Chery Türkiye ya da Chery tekbaş Adana dan cevap bekliyorum. Yeni yazılım ne zaman gelir, beni bilgilendiren yok

25 Ocak 2025 01:15

İlk şikayetimi 22 kasımda yapmışım. Şu an 25 Ocak, 2 aydan fazla olmuş, ki benim şikayetlerim 22 kasımdan da önce başladı. 2,5-3 aydır ekranım donuyor. Chery Türkiye güncelleme geleceğini söyledi. Ocağın ilk haftası güncelleme geldi serviste randevu oluşturabilirsiniz dendi. Ancak Ocağın 23ünde müsait olup Adana Chery servisini aradığımda daha yazılım gelmedi cevabını aldım. Ancak benimle aynı problemi yaşayan bazı başka illerde yeni yazılımın kişilerin aracına yüklendiğini öğrendim. Chery Türkiye yi aradım. Yazılımın geldiğini ancak test aşamasında olduğunu söylediler. Kendi servisim yazilim gelmedi diyor. Chery Türkiye test aşamasında diyor, ancak sosyal medyada aynı problemi yaşayan aynı marka model araç sahiplerinden bazıları yazılımın araçlarına yüklendiğini yazmışlar. Artık bu problem çok can sıkıcı boyutlara ulaştı. Neden sorunuma çare bulunmuyor Chery Türkiye?

28 Ocak 2025 22:41

Sevgili Chery Türkiye sanırım benden ümidinizi kestiniz, umurunuzda değilim. Artık yazdıklarıma cevap da verilmiyor. Avangart model aracımdaki ekran donması sorununu gidere bileceğinizden emin misiniz? Artık yazilim için bir şey yazmadığınıza göre sorun ve beni karşı karşıya bırakıp kendisi çözsün diyorsunuz sanırım. Chery araç almak isteyen vatandaşlarımız bakın adamlar benim sorunumu aylardır çözmüyorlar. Ekran donuyor. Kararıyor, kendi kendine kapanıyor. En kötüsü ne servisim, ne de Chery Türkiye bu kadar zamana, bu problemi çözemedi.

04 Şubat 2025 16:50

Ekran yine dondu. Her sabah olduğu gibi. Şu an hareket etmiyorum ama. Multimedya ekranı gördüğünüz gibi çalışmıyor. Bazen hız ekranı da donuyor. Şimdi basıyorum. Bakın çalışmıyor. Açma kapatma düğmesi çalışmıyor. Ses çalışmıyor. Geri vitesi takıyorum. Kamera gelmiyor. Şimdi geri geri gidiyorum. Ama yok.

15 Şubat 2025 16:23

Chery Türkiye, Tekbaş Adana Chery servisten Oza Beye teşekkür ederim.

27 Şubat 2025 14:35

Merhaba, Bulent D. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Siyabend sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Orta Konsol Ekran Problemi

İbrahim sonuçtan çok memnun

Cherry Tiggo 8 Pro Ekran Sorunu

İbrahim
06 Temmuz 2024 00:25
"Bugün Kayseri İncar serviste aracımın DVD beyni değişti. Sorun inşallah çözüldü artık. Pınar hanım ve Mustafa beye teşekkür ederim."
Selçuk sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro'da Sürekli Ekran Donması Sorunu

Selçuk
14 Aralık 2024 00:19
"06.01.2025 tarihinde Tepretoğulları servisinde yazılım güncellemesi yapıldı. 3 gündür hiç donma olmadı. Sanırım düzeldi artık çünkü günlük mutlaka donma yapıyordu. Şimdi ağzımızın tadıyla sürebiliriz aracımızı. Teşekkürler..."