Chery Tiggo 8 Multimedya Ekranı Kapandı Açılmıyor!

Chery Tiggo 8 Multimedya Ekranı Kapandı Açılmıyor!
05 Temmuz 2024 18:58

Chery Tiggo 8 Pro Excellent marka aracımı sıfır olarak satın aldım. 6ay sonunda multimedya ekranımda açılmama problemi oldu açıldığı zamanda bluetooth bağlantıları kurulmuyordu. Servise gittiğimde uğraşıldı ve ekranım tamamen gitti DVD modül arızası olduğu ve değiştirileceği gerektiği sipariş verildiği belirtildi 2 haftadır modül beklenmekte. Parçanın ne zaman geleceğine dair herhangi bir bilgi yok. Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

08 Temmuz 2024 09:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Alican T. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Fatih
Fatih

Sorun çözüldü mü aynı sorun bende de var

Alican

DVD modül değişti ve sorun çözüldü

Hüdaverdi sonuçtan çok memnun

Tiggo 8 Pro'da Kronik DVD Ve Kamera Sorunları

Hüdaverdi
12 Aralık 2024 15:43
"Teşekkürler Chery. Teşekkürler Antoto. Teşekkürler Melih bey. 25 Aralık perşembe günü sabah periyodik bakım randevum vardı. DVD beynininde de geldiğini ve değişeceğini söyledi, Aracımı bakım için bıraktım, DVD beyni değişti kamera problemi için bugün kalması gerekiyor denildi ve 26 Aralık sabah 11 de aracımı teslim aldım. Aracım eksiksiz şekilde yapıldı gerekli parçalar garantiden değişti. Antalya Antoto Chery bayisine teşekkür ederim. Melih beye de ayrıca ilgilerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim. Aracım sorunsuz şekilde bakımı yapıldı şu an her şey çalışır durumda teşekkürler."
İbrahim sonuçtan çok memnun

Cherry Tiggo 8 Pro Ekran Sorunu

İbrahim
06 Temmuz 2024 00:25
"Bugün Kayseri İncar serviste aracımın DVD beyni değişti. Sorun inşallah çözüldü artık. Pınar hanım ve Mustafa beye teşekkür ederim."