Cengizhan sonuçtan çok memnun

Cengizhan
05 Haziran 2024 22:27
Cengizhan'ın Teşekkür Mesajı
“Değişim yaptılar. Teşekkürler...”

Aralık 2023 de Chery tiggo 7 Pro excelence model araba aldım. Daha 4 ay sonra multimedya bozuldu. Ekran karanlık hiçbir tepki vermiyor ne Android auto ne klima ne geri görüş ve çevre kameralar ne radyo arabanın hiçbir özelliği kalmadı kısacası sadece gaz ve fren var. Servis DVD bozuldu değişmesi lazım dedi fakat Haziran ayındayız hala parça gelmedi.
Servis çalışanları gayet ilgili fakat Chery firması her ay binlerce araç satmasına rağmen bir yedek parça deposu bulundurmuyor ve müşterileri mağdur ediyor. Chery gibi büyük bir firma en azından İstanbul'da bir deposu olmalıydı. Chery alacakların böyle sorunları göz önünde bulundurması gerekiyor.

profile profile profile
06 Haziran 2024 10:24 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Cengizhan K. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Bilgilerinize. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Cengizhan
16 Ağustos 2024 14:43

Değişim yaptılar. Teşekkürler...

16 Ağustos 2024 14:45

Merhaba, Cengizhan K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro İle Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Esra