Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 10:40

Beş aylık yeni arabam olan Chery Tiggo 8 Pro ile dün otoparka tam park ettim ve araçtan indim. Ancak aracım saniyeler sonra kayarak duvara çarptı. Chery bayii ile iletişime geçtim, aracı bilgisayara bağladılar ve herhangi bir sorun olmadığını, hatanın bende olduğunu söylediler. Emniyet kemerim takılıydı ve Auto Hold özelliği aktif durumdaydı, bundan eminim. Buna rağmen aracımın el frenini kaldırmadığını düşünüyorum. Ne bir uyarı aldım ne de bir işaret; ben indikten sonra aracım kaydı ve duvara çarptı. Aracın tüm fonksiyonlarının sorunsuz çalıştığını iddia ettiler. Araç ne öndeki duvarı algılayıp durdu ne de güvenlik sistemini devreye soktu. Chery yetkilileri, araçlarda bir hata olmadığını ve sorunun bende olduğunu belirttiler. Diğer araçlarda da aynı testi yaptıklarında sensörlerin duvarı görmediğini ve harekete devam ettiğini gözlemlediler. Kamera kaydını götürmeme rağmen ne benimle ilgileniyorlar ne de aracımın ve karşı duvarın hasarını karşılıyorlar. Güvenlikten ödün vermediklerini iddia etmelerine rağmen, sürücüsü içinde olmayan bir aracın duvara hızla çarpması nasıl açıklanabilir, anlamıyorum. İletişime geçmeye çalışıyorum ancak ciddiye alınmıyorum. Bu kadar sorumsuzluk ve ihmalkarlıkla karşılaştığımı söyleyebilirim. Artık arabaya binmeye korkar olduk; acaba gidecek mi duracak mı diye endişeleniyoruz. Hayatımızı hiçe sayıp ilgilenmeyen yetkililer yüzünden mağdur durumdayız. Arabanın güvenlik açıkları olduğunu düşünüyorum.

profile profile
17 Nisan 2024 11:10

17 Nisan 2024 11:11 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba, Emirhan Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Nisan 2024 11:24

Dünden beri aynı şeyler söyleniyor ne arabamı kullanabiliyorum bir şey daha olacak diye ne de güvenli şekilde durduğuna emin olabiliyorum acilen çözülmesi gerekiyor bu büyük bir sorun

17 Nisan 2024 11:49

Merhaba, Emirhan Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Nisan 2024 12:06

Diğer araçlardada testi yaptığımızda onlarda emniyet kemerini çıkardığımız halde gitmeye devam ediyor

17 Nisan 2024 12:09

Merhaba, Emirhan Y. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Nisan 2024 12:09

Bize bu özelliğine güvenip güvenli sürüş imkanı olduğunu söyleyip satıldı şimdi ise bu özellik yok denip inkar ediliyor duran araba kendi kendine hareket aldığını belirttiğim hale arayıp haledaha incelendiğini arabamızda böyle bir özellik yok deniliyor madem yok autohold ne işe yarıyor neden el frenini çekmedi bu araba böyle bir büyük firmanın şu şekilde mağdur etmesi cidden pes dedirtiyor

17 Nisan 2024 12:12

Auto hold : sistemi sürücülere kolaylık sağlayan bir sistemdir. Çünkü bu sistem araç dururken, aracın öne ya da arkaya hareket etmesine engel olmaktadır. Auto hold sisteminin araçta açık olması halinde, otomobilin durması ile devreye girmektedir. Bu sistem tekerleklere fren uygulayarak aracın kaymasına engel olmaktadır.

18 Nisan 2024 13:38

Chery tarafından arandım aracımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler bu kadar özellik var diye sattınız neden yok dediğimde cevap verilmedi aracımı ve karşı hasarı benim karşılamam gerektiğini söylediler ben hayatım boyunca böyle bir ilgisizlik alakasızlık boşvermişlik görmedim Chery bir daha almam alana da tavsiye etmem malının arkasında değil

22 Nisan 2024 10:28

Elime verilen kağıt bu kamera kaydı bile sundum bize dedikleri şey araba hata vermemiş bir şey yapamam bir şey olursa hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmiyorum ve firma hakkında şikayette bulunacağım

Ertan
Ertan

Öyle şey olur mu ya araba otomatik park frenini çekmesi gerekir stop edince şikayet et tüketici heyetine kocaman firmalar bu kadar basit şeyden kaçıyorlar

Emirhan

Bir şeyler deyip duruyorlar ama işin sonuna kadar gideceğim zararım büyük derecede aracımda hasar var karşı tarafta hasar var bunu çözecekler çözmek zorundalar bu kadar para vermişim bu arabaya

Chery Tiggo 8 Pro Start Stop, Park Sensörü Ve Anlık Benzin Tüketimi Hatası

10 Haziran 2024 18:39
Harun sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

Harun
09 Eylül 2024 13:40
"Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler"
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
07 Ağustos 2025 00:56