Mahir sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Multimedya Ekranının Kararması

23 Ağustos 2024 14:37
Mahir'in Teşekkür Mesajı
“Çözüm sağlandı teşekkür ederim.”

Merhabalar:

Chery omoda 5 Aracımın 15 bin km bakımı için 17 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul kıyı yetkili servisinde yaptırdığım güncelleme sonrası Multimedya ekranı karardı. 100 araçtan 1-2’sinde bu sorunu yaşadıklarını beyan etti servis.

DVD Modül siparişi geçildi. Fakat aracı şu anda hiçbir donanımında kullanamadığım için ciddi sorun yaşıyorum. Servis de hiçbir şekilde maksimum süre vermemekte parçanın gelişi ile ilgili.

23 Ağustos 2024 15:03 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba, Mahir G. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Eylül 2024 12:57

Şikayetimin üstünden herhangi bir gelişme henüz yaşanmadı. Parçam yolda mı? Ne zaman gelecek? En son kaç güne gelir vs. Konularında henüz bilgi alamadım. Aracımı resmen donanımsız kullanıyorum.

09 Eylül 2024 09:43

Merhaba, Mahir G. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Eylül 2024 11:34

Aracımın DVD Modülü yetkili servis tarafından değişti. Sorun çözüme kavuştu.

28 Eylül 2024 12:02

Merhaba, Mahir G. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

11 Ocak 2025 15:20

Çözüm sağlandı teşekkür ederim.

Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunu

Muhammed
08 Kasım 2024 04:14
"Süreçle olan ilginiz ve mağduriyetimi gidermek adına gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. CarPlay bağlantı sorunumu da en kısa süre içerisinde bir çözüm sunarak sonlandırabilmenizi umut ediyorum. Teşekkür ederim."
İbrahim sonuçtan çok memnun

Chery Omada 5 Multimedya Sorunu!

İbrahim
04 Haziran 2024 14:04