Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omada 5 Yakıt Tüketimi Yanıltmaca 12 Litre Şehir İçi

Chery Omada 5 Yakıt Tüketimi Yanıltmaca 12 Litre Şehir İçi
08 Nisan 2024 23:06

Chery marka araçta yaşadığım sorunları sizlerle paylaşmak istiyorum. 2024 model, lüks paketli aracımın yakıt tüketimi çok yüksek. Eco modda kullanmama rağmen 100 km'de ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 12 litre. Fabrika teknik özelliklerinde ise 7.5 litre olarak belirtilmiş. Bu durumun başka bir açıklaması olamaz, aldatmaca olduğunu düşünüyorum.

profile profile profile
09 Nisan 2024 08:15 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Cüneyt C. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

09 Nisan 2024 11:26

Merhaba, Cüneyt C. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

11 Nisan 2024 01:41

Yardımcı olmayın fabrika teknik özellikleri neyse onu yazın adi üstünde şehir içi tüketim neyse onu yazın yakıt istasyonumuz yok petrol zengini bir ülkede değil burası Ticari ahlak ülkece kim kimi kucaklarsa. Saygilarim ile hayirli bayramlar arayacağım nasıl bir çözüm merak konusu uyandırdı

13 Nisan 2024 09:30

Merhaba, Cüneyt C. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Erkan
Erkan
Şikayeti Çözüldü

Merhaba bende cher aldım 6 ayın sonunda aracı sattım Yakıt aşırı yakıyor bir depo benzin 4 gün bile dayanmıyor haftalık 1.5 depo benzin tüketiyorum ama kurtuldum

Mert
Mert
Şikayeti Çözüldü

Şehir içi normal modda kullan. Eko mod uzun yolda kullanmaya daha uygun. Şehir için 10 litreden fazla yakma ihtimali yok

Cüneyt

Şehir içi 10 litre olarak verilerini girsinler neden 7.5 litre şehir içi şehir dışı 7.5 litre verilere eklemişler

Berkant sonuçtan memnun değil

Berkant