Chery Araç Servisi Bulamama

2 hafta önce

Chery kimo lusso aracıma servis bulamıyorum. İzmir'de oturuyorum lütfen servis bildirin hiçbir telefon yok yani ne olacak arızada aylarca yatıyor araba İzmir'de Chery sıfır satılıyor bunlara servis var 3 yeni tip için servis var eskilere servis yapmıyorlar.

Chery Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 43 sa 1 dk
Chery Logo
2 hafta önce

Merhaba,Gonul A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

2 hafta önce

Cherry Türkiye 08504807472 numarayı aradım ona da sordum İzmir'de cherry servis var mı varmış Gaziemir ermat ve Bornova hrc peki bir telefon açıp sordularmı acaba verdiği 2324780303 açmıyor ermat ise son çıkan 3 modelin servisini yapıyor benim aracım 2010 cherry kim o lusso cherry genel müdürlük yetkili servislerini ve ne iş yaptıklarını bilmiyor yazıklar olsun İzmir'de benim aracıma yani 2010 modele bakan servis arıyorum

2 hafta önce

Önce kendi elemanlrına doğru bilgi versinler

Chery Aracımızın Daha Teslim Alma Sürecinde Hasarlı Olması

Ceren
5 gün önce
"Süreç sancılıydı ama sonunda düzelerek kapandı 🙏🏼 bayi servis müdürü ve şikayetim için arayan Chery yetkili danışmanları iletişimi iyiydi. Umarım böyle bir sıkıntı yaşamayız bir daha 🙏🏼. Teşekkürler..."
Chery Aracımızın Daha Teslim Alma Sürecinde Hasarlı Olması

Chery Motor İkaz Lambası Yanıyor Sıfır Araçta?

Edanur
01 Kasım

Aracım daha 2 bin km de sarı motor arıza lambası yanıyor gaz yemiyor araç? Yani ben bu arabayı daha yeni aldım 50bin km de başka bir aracımı sattım 50bin km yaptım aracımda bu kadar sorun yaşamadım. Şimdi bu aracı ben nereye götüreceğim nerede yapacaklar

Chery Motor İkaz Lambası Yanıyor Sıfır Araçta?

Chery Araç Orta Ekran Çalışmama Arızası

Mucib
29 Ekim

Chery Tiggo 8 Pro model aracım 5 bin km bakım uyarısı verdi. Serviste bakımı yaptılar ertesi gün araçta ortadaki ekran kapandı, AVM bağlantısı kesildi, rvm bağlantısı kesildi diyor, şu an araçta sinyal sesi bile gelmiyor orta ekran açılmıyor, kamera devreye girmiyor, park sensörü çalışmıyor.

Chery İkinci Gün Arızalı Ve Kirli

Orhan
16 Eylül

Daha iki gün önce Chery Tiggo7 Pro aldım. İlk gün üç beş kilometre sürdüm, ikinci gün çocuklarla gezmeye hazırlandık yola çıkmadan yolda kaldık. Arabaya bindik, bir sürü arıza hata vermeye başladı ve arabanın bütün sistemi kilitlendi ve aracın hiçbir şeyi çalışmıyor. Şu an kapılar açık kaldı, yani d...

Chery Araç Satamıyor!

Vedat
05 Haziran

Chery de lansmanı 2 ay önce yapılan araçlardan satın almak istedik ama, bunlar nasıl bir firmadır anlamak mümkün değil, bayiler inanılmaz ilgisiz. İnsanları mı yanıltıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar. Anlamak mümkün değil. Hiçbir bayi de araç olmadığı gibi, Yüzbaşıoğlu ve Atmo bayileri de en çok ilgis...

0 Yorum

Chery Şikayetvar üye markasıdır