Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araç Satış Sonrası

06 Mart 2024 19:23

9 Aralık 2023 tarihinde Balıkesir'deki Chery akkaş bayii'nden tiggo 7 excellent model bir araç satın aldım. Araç hakkında satış temsilcisi a*** bey ile görüşmüştüm, kendisi her konuda yardımcı oldu. Satış işlemlerini telefonla görüşerek tamamladık. Teslimattan önce bayideki bakım şirketi tarafından arandım ve seramik kaplama, motor koruma, koltuk koruma gibi işlemleri 9000 TL karşılığında yapabileceklerini belirttiler. Bu teklifi kabul ettim.
9 Aralık 2023'te eşim ve kızımla birlikte aracı teslim almaya gittik. Aracı tanıtmak üzere k*** bey, aracı teslimat alanına getirdi. Ancak aracı incelediğim sırada sağ ve sol tavan bagaj kanalında karşılıklı çizikler ve tavan kaportasında ezikler olduğunu fark ettim. Durumu k*** bey ve a*** bey'e gösterdim. Kasko, sigorta ve tescil işlemlerini tamamlamış olmama rağmen, mahkeme süreciyle uğraşmak istemediğim için k*** bey'in Balıkesir'deki bayimizde ezik kısmını onaracaklarını ve bagaj kanalı parçalarını Chery genel merkezinden talep edeceğini, ayrıca 15.000 km bakımını ücretsiz yapacaklarını söylemesi üzerine aracı teslim aldım.

Bu sözlerini teslim tutanağına yazdırdım. Ertesi gün aracım tüm gün bayide bekledi ve ezikler göçük düzeltme işlemiyle onarıldı. 19 Aralık 2023'te k*** bey, bagaj montaj parçalarının fotoğraflarını isteyerek Chery ile paylaşacağını belirtti.
Ancak 5 Mart 2024 tarihine kadar kendilerinden bir geri dönüş alamadım. O tarihte a*** bey ile görüştüğümde meşgul olduğunu hissettim ve durumu anlattım. K*** bey ile görüşmemi önerdi. K*** bey'e mesaj attığımda, yedek parçaların takibini yaptığını ve bilgi vereceğini söyledi ancak bir cevap alamadım. Ertesi gün tekrar yazdığımda, cevap alamadığı için bana dönemediğini belirtti ve aracın ruhsat fotoğrafını atarsam yardımcı olabileceğini söyledi. Satış sürecinde her şey yolundaydı ancak satış sonrası müşteri memnuniyetinin olmadığını gördüm.

Aracın tüm bilgileri zaten bayide mevcutken, tekrar bilgi istemeleri garip geldi. Verilen taahhütlerle ilgili sabırla bekledim, ancak ilgili kişilerin bilgisi olmasına rağmen bir ilerleme kaydedilmedi. Kiminle iletişim kuracağım konusunda da bir belirsizlik yaşadım. Yetkili bir kişiden cevap bekliyorum. Sorunum Chery markasıyla ilgili değil, aracı temsil eden kurum ve kişilerle ilgilidir.

07 Mart 2024 10:56 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Orhan Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

08 Mart 2024 19:36

Bir kere aradınız konuyu tekrar anlattırdınız ne oldu sonuç? Bu mu müşteri memnuniyeti

06 Nisan 2024 12:21

Müşteri hizmetleri süreci ilgili bir şekilde takip etti. Teşekkürler...

06 Nisan 2024 12:21

Merhaba, Orhan Y. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Nisan 2024 17:23

Çözüldü zannettim ortada bir yalan var aracımı aldığım tarihten bu yana gelecek parçanın getirilmesi konusunda Chery merkezinden talep tarihlerinin tarafıma bildirilmesini istiyorum ortada işi savsaklama da var.

02 Mayıs 2024 12:42

Chery yetkilileri mayıs dediniz ne arayan ne soran var parça gelmiş dediniz 2 haftadır arayan soran yok 4 ay oldu parça gelmeyeli bilginize

09 Aralık 2024 13:49

Merhaba Orhan Y. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
10 Eylül 2024 15:16
Chery Yedek Parça Konusunda İlgilenmiyor! Müşterisinin Sesini Duymuyor

Ridvan
04 Kasım 2024 00:49
Salih sonuçtan memnun

Salih
20 Ocak 2024 13:24
"Şikayet sürecinden sonra Chery Türkiye müşteri temsilcisi Ceylan hanımın ilgisi, çabası ve bilgilendirmeleri ile aracımın sevkiyatı gerçekleşti, şimdi araç bayide teslimat için bekliyorum. Yardımları için Ceylan hanıma teşekkür ediyorum. Sorunumu dile getirip duyurma yardımcı olan Şikayetvar.com yetkilerine de çok teşekkür ederim."

Muratsonad
11 Eylül 2023 17:34