Mustafa sonuçtan memnun

27 Mayıs 2024 15:08
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“İşlemlerim gecikmeli de olsa gerçekleştirildi. Teşekkürler”

Balıkesir/Edremit Akkaş Chery bayisinden 06/05/2024 tarihinde Tiggo 7 Pro Excellent paket sıfır araç teslim aldım. 08/05/2024 tarihinde akşam saatlerinde arka stop lambalarında (sağ ve sol her ikisinde de) içeriden çizik veya çatlaklar olduğunu fark ettim. Bu konuyla ilgili 09/05/2024 tarihinde satış danışmanı A**** Bey'e kusurun fotoğraflarını WhatsApp üzerinden ilettim ve kendisi beni servis bölümüne yönlendirdi. 11/05/2024 Cumartesi günü servise gittim. Servis bölümündeki A******* Bey, konuyla ilgili fiziken inceleme yaptı ve bana aracın yürüyen aksamında herhangi bir problem olmadığını, ilerleyen zamanlarda farda buğulanma veya yanmama gibi durumlar olduğunda farları değiştireceklerini, şu an için kullanabileceğimi söyledi. Ayıplı mal teslim ettiğinizi, gereğinin yapılmasını istiyorum dedim. Kendisi de bana 13/05/2024 Pazartesi günü ilgili yazışmaları başlatacağını ve en geç 15/05/2024 Çarşamba gününe kadar geri dönüş yapacağını iletti. Tarafıma bu yazışmaların başlatıldığına dair bilgilendirme maili atılmasını rica etmeme rağmen ne bir mail ne de bir telefon geldi. Gün aşırı aramalarımda durumu sorduğumda yazdık, yazacağız, yoğunum gibi cevaplar aldım. Denilen tarihe kadar tarafıma bir dönüş yapılmasını bekledim, fakat yapılmadı. Ayrıca araçta sola çekme problemi vardı. Bununla ilgili de 1 haftadır rot makinemiz çalışmıyor, ileri bir tarihte yaparız gibi bilgi verip, 10 gün sonra rot ayarını yaptırabildim. Kusurlu olan farların değişimi ile ilgili 24/05/2024 tarihinde Chery Genel Merkezi’nden telefon geldi ve ilgili talebimden yana aracın farlarının garanti kapsamında değiştirilemeyeceği hususunda bilgi verdiler. 26/05/2024 tarihinde aracın bagajını açtığımda fotoğraflarda da paylaştığım üzere, arka stoplar arasında sağ ve solda simetri bozukluğu mevcut. Aracı bu şekilde kabul etmeyeceğimi ve ayıplı teslimatı yapılan aracın ayıpsız misli ile değiştirilmesini talep ediyorum. Hiçbir şekilde telefonla veya mail yoluyla dönüş yapmayan Chery Akkaş bayi servis bölümünden de şikayetçiyim. Ayrıca Nisan ayı içerisinde kaporanızı yatırın, sipariş formunu baz alarak size 10.000 TL yakıt çeki hediye edilecek denilmesine rağmen, aracım 06/05/2024 tarihinde faturalandırıldığı için bu kampanyadan da yararlandırılmadım. Belirttiğim her hususla ilgili mağduriyetlerimin giderilmesini, giderilmediği takdirde Tüketici Mahkemesi’ne başvuracağımın bilinmesini istiyorum.

27 Mayıs 2024 15:21 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, Mustafa A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

06 Aralık 2024 16:01

İşlemlerim gecikmeli de olsa gerçekleştirildi. Teşekkürler

09 Aralık 2024 10:17

Merhaba, Mustafa A. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Hüseyin
Hüseyin

Chery pişmanlıktır bazende kabustur.

Şener
Şener

Katılıyorum

Semih
Semih
Şikayeti Çözüldü

Çözüm sağladılar mı?

Henüz dönüş yok. Çözüm de yok.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araç Satış Sonrası

Orhan
06 Mart 2024 19:23
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
13 Aralık 2024 14:38