Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Aceavto Chery Bayisi Tiggo 7 Pro Cam Tavan Fitil Sorunu

Aceavto Chery Bayisi Tiggo 7 Pro Cam Tavan Fitil Sorunu
22 Eylül 2023 23:54

21.09.2023 Perşembe günü Chery aceavto bayisinden tiggo 7 Pro comfort paket araç aldım. Bugün yanı 1 gün sonrasında aracın arka koltuk üzeri cam tavanı fitilinin bir kısmının çıkmış olduğunu fark ettim. Bayi ile görüşüp servis kaydımı açtırdım. Fitilin değişim olacağı ellerinde parça olmadığını en kısa zamanda tedarik ederek değişim yapılacağı söylendi. Henüz aracı alalı 1 gün olmuşken böyle sorunlar yaşamak can sıkıcı gerçekten. Gelişmelerle ilgili buradan bilgi paylaşımında bulunacağım.

25 Eylül 2023 11:42

Verdiğiniz numara evde bakım merkezi numarası yanlış numara vermişsiniz

25 Eylül 2023 14:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Volkan K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

27 Eylül 2023 12:16

Merhaba,Volkan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

20 Ekim 2023 14:07

12 Aralık 2023 15:35

Merhaba Volkan K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

Hüseyin
Hüseyin

Chery pişmanlıktır, bazende kabustur.

Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
27 Aralık 2024 14:27
"Chery Türkiye'den hiç memnun değilim Benim sorunumu Chery ınternational ile yazışmam sayesinde 6 ay gelemeyen parça 2 günde geldi international a teşekkür ederim"