28 Mart 2024 17:37

25.01.2023 tarihinde Arolat Motors'un Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Çankaya/Ankara adresindeki şubesinden 13.500 km'de 2022 model CFMOTO 250SR motosiklet satın aldım. Satış sırasında 'her şeyi sıfır, kazasız, belasız, mükemmel kondisyonda' olduğu belirtildi ve ekspertiz yapmam konusunda yetkili servis oldukları gerekçesiyle ikna edildim. Garantisi olduğu söylenen motosikleti Antalya'ya getirdim. Buradaki yetkili servis, debriyajın bitik olduğunu belirtti ve değişim gerekti. Ayrıca yağ ve yağ filtresi de değiştirildi. Yağı boşaltırken, motorun yağa su karıştırdığı fark edildi. Motul marka yağ ve antifriz kullanarak değişiklik yaptık. Ancak 500 km sonra su eksildi, fan çalışmadı ve yağın kıvamı bozuldu. Daha önce motorun açıldığı anlaşıldı ve bu durum garantinin dışında kaldığını öğrendim. Arolat Motors ile debriyaj balatası hakkında iletişime geçtiğimde, 4.500 TL karşılığında parçayı gönderebileceklerini söylediler. Maalesef, Ankara'da geniş bir bayi ağına sahip olmalarına rağmen, bu tür bir sorunla karşı karşıya kaldım ve memnuniyetsizliğimi dile getiriyorum.

Veli
Veli
28 Mart 2024 19:40

Arolat Motors dene illet yere Bir daha adres sormak için bile uğramam dünya masrafa girdim gerçekten çok yazık

29 Mart 2024 08:28 (Şikayetten 14 saat sonra)

Mithat
29 Mayıs 2025 12:37
Satın Aldığım Motorda Yanlış Parça Ve İlgisiz Bayi Deneyimi
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250-SR Motorumda Ciddi Arızalar Ve Servis İlgisizliği

Çağrı
10 Haziran 2025 16:11
CFMOTO 250-SR Motorumda Ciddi Arızalar Ve Servis İlgisizliği
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
05 Mayıs 2024 01:36
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
31 Temmuz 2023 14:19
CFMOTO 250 Sr Yeni Aldım Motor Arızaları Sebebi İle Servisten Çıkmıyor
Bertan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motosikletime Yüksek Onarım Ücreti Çıkarıldı

Bertan