Yuşa sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Kronik Sıkıntılarından Artık Bıktık Kaçıncı Mağduriyet

Yuşa
30 Temmuz 2024 19:01

Aydın Kuşadası ilçesinde motosikletimi ilk defa çalıştırdım. Aradan 15 dakika geçtikten sonra hararetinin yükseldiğini fark ettim. Yaptığım incelemeler sonunda motosikletimin fanının açılmadığını tespit ettim. Günlerden pazar olduğu için açık tamirci bulamadım ve herhangi bir yetkiliye ise ulaşamadım. Motosikletimi çekici vasıtasıyla Söke ilçesine getirdim çünkü o bölgeden tatil amaçlı Antalya iline geçecektim. O gün motosikletimi yaptıramadığım için akşam varmam gereken ve parasını da ödemiş olduğum tatilime gidemedim. Yabancı memlekette motosikletimi yalnız bırakamazdım. Ertesi gün yetkili servisle yapmış olduğum görüşmede kronik sıkıntıların olduğunu fan sigortasının yanmış olabileceğini bana söylediler. Kendin bile yapabilirsin dediler kendim sigortasını değiştirdim ve fan çalışmaya başladı. Kronik olan bir sıkıntının çözümünün bu kadar basit olmasına rağmen yetkililer sigorta değişimi için hiçbir şekilde biz kullanıcıları uyarmıyorlar. Motosikletle yolda kaldığım, kurtarıcıya dünya kadar para döktüğüm, aylar önce rezervasyon yapmış olduğumuz otele 2 gün geç gitmemin mağduriyetini nasıl karşılayacaklar. CFMOTO pişmanlıktır. Yaşadığım mağduriyette meydana gelen maddi kaybı karşılamayacaklarını biliyorum böyle bir talepte bile bulunmuyorum ama kronik olan problemleri çözme konusunda duyarlı olmalarını talep ediyorum. Yaşamış olduğum mağduriyetten dolayı Tüketici Hakları'na da başvuruda bulunacağım.

31 Temmuz 2024 08:13 (Şikayetten 13 saat sonra)

Servet
16 Nisan 2024 14:40
Sema sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250 NK'da Kronik Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Desteği

03 Mayıs 02:38