CFMOTO 250NK Hararet Ve Servis Sorunu

CFMOTO 250NK Hararet Ve Servis Sorunu
06 Ağustos 2023 20:59

Merhabalar, CFMOTO markasının 250NK modeli olan motosikletine sahibim. Motoru 14.500 kilometrede satın aldım ve 2022 model bir motosikletti. Aşırı memnun olduğum ve tatmin edici bir motor olmuştur, işten eve, evden işe kullanan birisiyim. Motorumun 15 bin bakımı geldiğinde bakım için Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan "Öz motorsiklet" isimli bayiye gittim bir buçuk ay önce. 1500TL tutarında bir para aldılar, 2 hafta sonra motor hararet yapmaya başladı, yine götürdüm kaynak yaptılar ve yine bir miktar para aldılar, bayi çalışanı kendisi hararet yükseltmeyi deneyince radyatörün sızdırdığını görüyor, yani tamiri yapamamasına rağmen benden para alıyor. Ve diyor ki; "Motor 15 bin kilometrede, ben yinede fotoğrafını çekip fabrikaya göndereyim belki garantiden karşılarlar ve yeni radyatör gelir." Ya ben günlük kullanan biriyim, hem benim ürünümü tamir etmeden para alıyor, hem de belki fabrika karşılar diyor. 2 haftadır ses yok, numaramı vereyim dedim ararsınız ürün gelirse, ona bile gerek yok dedi. Motorumun sağ bloğundan ses gelmeye başlamıştı ikinci götürdüğümde, hararet yaptırırken duymuşum, abi o ne dedim, adam umursayıp cevap bile vermedi. İnsanın yüzüne bakmıyorlar, motor yatak falan sararsa ne olacak? Daha 1.5 ay önce ağır bakımını yaptırmışım fakat olanlara bakın. Sırf bu adamlarla muhatap olmamak için bir daha CFMOTO almayacağım sanırım. Motoru satmak istiyorum fakat satılır hale bile getiremiyorlar. Motor bugün 118 dereceyi gördü, nasıl antifiriz akıttığının fotoğraf ve videosunun paylaşacağım. 1 ay içerisinde 3 antifiriz alıp doldurdum, nereye kadar gidecek bu masraflarım? Artık hararet antifiriz dolu olmasına rağmen aşırı yükseliyor.

07 Ağustos 2023 12:36 (Şikayetten 15 saat sonra)
Eray
08 Ağustos 2023 17:54

Benimle iletişime geçen olmadı, ben onları arayayım dedim. Radyatörümü sordum, parça değişimi garantiden karşılanacakmış ama ellerinde radyatör yokmuş. Gemiden gelmesini bekleyecekmişim, yani mağduriyetim devam ediyor. Motorumu satamıyorum, ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Muhammet

Knkm öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda mağduriyetin giderilir sana bir önerim radyatör kaçak ilacı atman belki bir faydasını görürsün tekrardan geçmiş olsun

Sinan
24 Haziran 2023 15:57