Bahar sonuçtan çok memnun

Ceyo Yaz Terliğim Güneşte Küçüldü!

02 Ağustos 2024 16:46
Bahar'ın Teşekkür Mesajı
“Terliğimi değiştirdiğiniz için teşekkürler Ceyo, sizinle alışveriş etmekten memnunum”
02 Ağustos 2024 15:49

Merhaba 15 gün önce İzmir/Çeşme'den 850 Tl. Aldığım 38 numara Ceyo terliğim güneşte büzüşüp küçüldü ayağıma girmiyor. Pazardan marketten aldığım 150Tl. Lik terliklerime bir şey olmuyor da markasına Ceyo güvenip aldığım parmak arası deniz güneş yaz terliğimin küculmsine çok üzüldüm yenisiyle değiştirilmesini veya ücretinin iadesini istiyorum.

03 Ağustos 2024 17:02

Ceyo yetkililerine güneşte küçülen terliğimi değiştirmeme Izin verdikleri için çok teşekkür ederim

03 Ağustos 2024 17:03

Ceyo yetkilerine güneşte küçülen terliğimi değiştirmeme izin verdikleri için çok teşekkür ederim.

04 Ağustos 2024 23:58

Ceyo markayı seviyorum, güneşte küçülen plastik terliğimi, mantar tabanlı başka bir Ceyo terlik ile değiştirmeme izin verdikleri için Ceyo Markasına teşekkürler

05 Ağustos 2024 00:00

Önder
Önder

Senin sorunun çözülmüş ama bu markanın bir şeyi alınmaz. Ben 4 5 terlik aldım parçalandı şikayet ettim şikayet yazdım umursamadılar bile. 1 terlik fiyatına 5 terlik alınır başka markalarda

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Ceyo Mağazasında Ayıplı Kışlık Terlik Ve Alaycı Davranış

Dilan