Cevo Ocakbaşı Hiç Memnun Kalmadım

08 Ekim 2024 16:05

Bu gece eşimle ocakbaşı cevo'ya gittik. Ben ilk defa kebap yemiyorum porsiyonlar o kadar küçüktü ki bir çocuğun bile doğacağı boyutta değildi. Bir de garsonlar çok ilgisiz ve sürekli kafamızda bekliyordu. Rahat rahat yemek bile yiyemiyorsun. Sadece sosyal medya abartması olduğunu düşünüyorum. Hiç memnun kalmadım.

07 Ekim 2024 23:06

Bu akşam eşimle beraber bu mekandaydık kesinlikle fiyat performans değiller gelen porsiyonlar o kadar küçük ki bir çocuğu doyurmayacak boyutta ödenen fiyatı söylemiyorum zaten garsonlar sürekli insanın başında bekliyor asık suratlı ve insanı tersleyerek cevaplar veriyorlar kesinlikle tercih edilmesi gereken bir yer olduğunu düşünmüyorum biz hiç memnun kalmadık ilk defa kebapçıya giden bir insan değiliz porsiyonlarını o kadar küçük olmayacağının farkındayız ben yarım porsiyon istedim ama çeyrek porsiyonluk bir tabak geldi önüme eşim tam porsiyon istedi ona da bir şişi ikiye bölüp getirmişlerdi porsiyonlar çok küçüktü dediğim gibi sosyal medya abartması olan bir mekan gibi geldi bana hizmetlerinden hiç memnun kalmadım

11 Haziran 2024 11:04

12 Şubat 2025 08:45

Manisa Kasap Coşkun En Kötü Deneyim

17 Haziran 2024 21:52
Muazzez sonuçtan hiç memnun değil

Kebapçı Etiler'de Rezervasyon Fiyaskosu

12 Mart 2024 14:15