Medicall Clinic Güzellik Hizmetleri Eskişehir Kapora Aldı Bilgilendirme Yapmadı Randevu Oluşturmadı!

26 Temmuz 2023 13:52

Medikal Clinic Eskişehir şikayetçiyim. Ö*** d*** isimli şahısla görüştüm. 3.300 TL'lik işlem yapacaktı. Senet imzalattı. Benden 200 TL kapora aldı. Sonraki süreçte hiçbir bilgilendirme yapmadı, randevu oluşturmadı. Bana Medicall Clinic'ten bilgilendirme mesajı gelmedi ve oradaki şahıs senedi avukata vermiş. Avukat benden 5.400 TL aldı. Şikayetçiyim, oradaki bayan ve erkek kardeşi vatandaşları yanıltıyorlar.

31 Temmuz 2023 12:39

Mail adresime şikayetin yayımlandı mesaj ı geldi fakat şikayet başlığı eksik Eskişehir medicall clinic paranın tamamını aldı avukat aracılığıyla sadece kapora değil lütfen düzeltir misiniz. Randevu oluşturmadı hiçbir işlem yapmadı paranın tamamını fazlasıyla 5400 TL aldı. Lütfen düzeltin eksik bilgi yayınlamışsınız. Başlık eksik

1690796220902.dekont-2.pdf
1690796202556.dekont-4.pdf
29 Temmuz 2023 14:27

[email protected] adresime şikayetimi yayımlandı iletisi geldi fakat şikayet başlığı eksik Eskişehir medicall clinic paranın tamamını aldı avukat aracılığıyla sadece kapora değil lütfen düzeltir misiniz. Randevu oluşturmadı hiçbir işlem yapmadı paranın tamamını avukat aracılığıyla aldı. Lütfen düzeltin eksik bilgi yayınlamışsınız

Yorumlar (6)

Şerife

Çözüm bulabildiniz mi beni de mağdur ediyorlar olmayan miktarlar ekleyip avukata vermişler

Büşra

Merhaba aynı durumu yaşadom. Birlikte hakkımızı arayalım mı

Çözdünüz mü acaba

Nurten
Nurten

Aynı durumu yaşadım borcu bulunmamaktadır yazısı almama rağmen icralık olmuşum çözdünüz mü acaba

Size basıl ulaşabilirim.

Bana ulaşın mutlaka Büşra hanım

Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Medicall Clinic Güzellik Hizmetleri Medicall Clinic Eskişehir

09 Temmuz 2023 10:18

09 Eylül 2023 12:11
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Almadan Ek Ücret Talebi Ve Avukatla Tehdit Edilmesi

04 Ekim 2025 15:17