Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz Usta Motor Tamiri Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

09 Eylül 2024 11:09

Aracımı motor arızası nedeniyle buraya bıraktım. Cengiz Bıyık ve ortağı s*** u***, arabayı 3 güne teslim edeceğiz dediler. Ancak 5 güne, cumaya, salıya, perşembeye diye diye 1 ay boyunca aracımı teslim etmediler.
Araca sıfır servis motoru aldım deyip 100.000 TL verdiğini söyleyen Cengiz Usta, iş ödeme kısmına gelince 130.000 TL verdim deyip benden bu ücreti tahsil etti. Motorun eski parçalarının hepsini teslim edecekti. Motor üst kapağı 85.000 TL değerinde kayıp, teslim etmediler. Turboyu sıfır Otosan'dan faturalı aldım deyip 28.500 TL tahsil ederek faturasını tarafıma vermedi. Üstelik eski turbo da kayıp, teslim etmediler.

Servis motoru olarak nitelendirdiği araca takılan motorun da Ford Otokoç Ataşehir'den aldığını belirtti. Onun da faturasını ibraz edemedi. Yanıt olarak 'Orası seni ilgilendirmez, faturası benim üzerime kesildi' diyerek geçiştirdi. Ben araç sahibi olarak bu motorun geçmişini bilmek doğal ve yasal hakkımdır. Motor gerçekten sıfır mı, 130.000 mi ödedi, Otokoç'tan mı alındı? Bunlar muamma.
Hastayım numaraları da cabası.

Sitede olumsuz yorumların eksiği yok, fazlası var.
Bu konuda tutuklanmaları istemiyle savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Sanayide de sorduğumda hepsi bir ağızdan 'Milleti mağdur ediyorlar' yanıtını aldım.
Yapmadıkları iş ve işlemleri yapmış gibi gösterip ücreti misliyle alarak insanları mağdur ediyorlar.

Şanzımanda hafif vuruntu vardı, yaptım deyip 13.500 TL şanzıman tamir ücreti aldı. Şanzımanı Kartal Atco yapmış sözde ama faturası ortalarda yok. Aslında yapılan bir şey de yok, çünkü sorun aynen devam ediyor. Rölanti dalgalanması vardı, hallettim dediler ama sorun devam ediyor. Bunlar gibi onlarca şey yazabilirim.

Tüketici Mahkemesi'ne de başvurdum. Aldığım ya da iade edilecek parçalarımı iade etmeyip ve faturalarını ibraz edemediği her işlem ücretinin iadesi için dava açarak hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

Ats Otomotiv Araç Tamiri Sorunları Ve Güvensiz Servis Deneyimi

30 Nisan 2024 19:17
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Başayar Otomotiv Şikayetçiyim, Gereğinin Yapılmasını Rica Ederim!

29 Aralık 2023 12:40
Fatıh sonuçtan hiç memnun değil

Vural Şanzıman Ankara Etimesgut Yalanları İlgisizlikleri

21 Kasım 2023 07:55

Duran Motor  İşini Düzgün Yapmıyor

17 Ocak 2024 12:24
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Motor 5 Aydır Teslim Edilmiyor, Resmi Evrak Verilmiyor

11 Temmuz 2025 16:54