Çekmeköy Belediyesi Çekmeköy Mimarsinan Pazartesi Pazarı Hakkında Şikayet

Çekmeköy Belediyesi Çekmeköy Mimarsinan Pazartesi Pazarı Hakkında Şikayet
30 Nisan 2024 00:302.790

Sayın Yetkililer,

1 Ocak 2012 tarihinde yürürlüğe giren pazarlarda bağırma yasağına rağmen, söz konusu pazar yerinde hala bağırma ve gürültü kirliliği mevcuttur. Pazarcıların bağırarak satış yapması, özellikle benim gibi evde online eğitim dersleri alan bir birey için ciddi bir rahatsızlık kaynağı olmaktadır.

Ek olarak, pazartesi akşamları pazar temizleme faaliyetlerinin çok geç saatlere kadar sürdüğünü ve genellikle gece yarısına kadar devam ettiğini belirtmek isterim. Bu durum, çevredeki insanların uyku düzenini bozmakta ve yaşam kalitesini olumsuz etkilemektedir. Kendim ve diğer mahalle sakinleri, bu sürekli gürültü ve faaliyetler nedeniyle ciddi bir şekilde rahatsızlık duymaktayız.

Belediyenin zabıta ekiplerinin pazar alanında gereğinden fazla vakit geçirdiğini ve pazarın akşam saatlerine kadar orada bulunarak sorunu çözmek yerine zamanlarını boşa harcadıklarını gözlemlemekteyim. Bu durum, pazarın erken saatlerde temizlenip kapatılması gerektiği halde, gürültü ve kargaşaya sebep olmaktadır.

Pazarın kaldırılması talebini destekleyen birçok mahalle sakiniyle birlikte, ben de bu konuda şiddetle talepte bulunuyorum. Pazar alanının, çevredeki sakinlerin sağlığını ve huzurunu bozan bir unsura dönüşmüş olması nedeniyle, bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını talep etmekteyim.

Bu hususlara dikkatinizi çekmek ve sorunun çözümü için gerekli adımları atmanızı rica ederim. Ayrıca, bu şikayetimi resmi olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın E-Devlet üzerinden erişilebilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) iletiyorum.

Konuyla ilgili geri dönüşünüzü en kısa sürede beklemekteyim.

Saygılarımla,

Bağcılar Belediyesi Semt Pazarının Çevre Ve Gürültü Kirliliği Hakkında Şikayet

Konu: Semt Pazarının Çevre ve Gürültü Kirliliği hakkında Şikayet Sayın Yetkili, Yaklaşık 30 yıldır haftanın 3 günü ma...

Tümünü Gör
Çekmeköy Belediyesi Bozuk Yol Çalışması

ÇekmeköyBelediyesi Bozuk Yol Çalışması

Ferdi
Çekmeköy Belediyesi Vatandaşı Hayal Kırıklığına Uğrattınız!

ÇekmeköyBelediyesi Vatandaşı Hayal Kırıklığına Uğrattınız!

Fatih
Çekmeköy Belediyesi Bozuk Yol

ÇekmeköyBelediyesi Bozuk Yol

Sait
Çekmeköy Belediyesi Su Baskını Bina İçine!

ÇekmeköyBelediyesi Su Baskını Bina İçine!

Murat
Çekmeköy Belediyesi Yollarımızın Hali!

ÇekmeköyBelediyesi Yollarımızın Hali!

Yusuf