Harun sonuçtan memnun değil

Çayyolu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sorumsuzluk ve İş Ahlakından Yoksunluk

03 Ocak 2024 14:40

Ankara Ümitköy'deki Özel Çayyolu Ağız ve Diş Sağlığı diş hekimi *** Bey ve beni ona öneren **** Bey'e yaklaşık 6 ay önce dişlerime implant yaptırmak için anlaştık daha son tüm üst dişlerime 6 adet implant ve alt dişlerime kaplama yapılacağı söylendi.

İlk aşamada tek günde 6 implant benim isteğim doğrultusunda yapıldı ama geçici dişler çok özensiz ve dayanıksızdı toplam da 6 kere geçici dişleri değiştirmek onarmak ya da yapıştırmak için gittim. Sonunda orijinal dişler takıldı fakat istediğim rengi takmadılar ıslarla b1 olsun demene rağmen daha koyu bir renk taktılar biz sonra onu beyazlatırız dediler. Daha sona alt dişlerimi yaptırmak için 2 aydır bugün git haftaya gel dur haftaya başlayalım salı gel olmaz cuma gel gibi sebeplerle 2 aydır bekletiyorlar. 3 Ocak'ta toplantıya yetişeceğim diyerek 15 gün önceden gittiğimde ooooo daha çok var yılbaşından önce yaparız 2 Ocak'ta da takarız dediler perşembe 28 Ocak perşembe işlem yapıldı yine çok basit bir geçici ile ertesi gün 2 Ocak'a kadar beklenmem söylendi. Tamam dedim 2 Ocak'ta aradım ofislerine gittim kimse yok böylesine önemli bir toplantı öncesi diş ağrısı ve özensiz geçicilerle gitmek zorunda kalıyorum.

Bu arada benden istenilen ücreti zamanın da eksiksiz ödedim. Bu kadar sorumsuz oyalayıcı bir tavır görmedim ben ve 3 ayda bitiririz denilen dişler 5 ayda bitmedi ve tüm iş planlarım aksadı.

Candent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Kötü Hizmet

19 Mart 2024 12:52
Celebi sonuçtan hiç memnun değil

Kent Klinik Para Odaklı İşletme

14 Eylül 2023 06:50