Telefon dan beni arayarak devlet tarafından başarılı çocuklara online ders veriyoruz dediler. Bende buna inanarak gelin dedim çok düzgün bir beyefendi geldi. Konuşmasına iyi bilen bir insan kandırmasınida önce istemedim sonra 14gun ücretsiz kullanma hakkınız var dedi. İstemezseniz arayıp caya bilirs...
Trendyol butiklerinden (Caya adlı satıcı ) eşofman takımı aldım gelen ürün resmen kullanılmış ve içinden beyaz iplikler çıkmış şekilde geldi ertesi gün yolladım utanmadan geri gönderdiler. Trendyol iyice müşteri memnuniyetini dibe vurdu. Yazık çok yazık. Teslimat kodu:1397479091.
Aldığım eşofman takımı etiketinde belirtilen şekilde yıkadığım halde beyaz şeritlerin ve beyaz bağcıkların rengi attı grileşti. İade talep ettiğimde kullanıcı hatası olduğunu söyleyip iademi kabul etmediler. İlgisiz sorun çözümü odaklanması olmayan bir mağaza. Beni de başlarından savdılar.
Devamını Oku
Marka Profili
CAYA bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
CAYA henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Profili
CAYA bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.