Deprem destek listelerine hızlı erişin!

CAYA

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
CAYA ile ilgili bir şikayetin mi var?
3 Şikayet
Şikayet Sıralaması
18 Ocak

CAYA Gelişim Akademisinden Şikayetçiyim

Telefon dan beni arayarak devlet tarafından başarılı çocuklara online ders veriyoruz dediler. Bende buna inanarak gelin dedim çok düzgün bir beyefendi geldi. Konuşmasına iyi bilen bir insan kandırmasınida önce istemedim sonra 14gun ücretsiz kullanma hakkınız var dedi. İstemezseniz arayıp caya bilirs...

01 Şubat 2022

CAYA Trendyol Artık Müşteri Memnuniyeti İle İlgilenmiyor

Trendyol butiklerinden (Caya adlı satıcı ) eşofman takımı aldım gelen ürün resmen kullanılmış ve içinden beyaz iplikler çıkmış şekilde geldi ertesi gün yolladım utanmadan geri gönderdiler. Trendyol iyice müşteri memnuniyetini dibe vurdu. Yazık çok yazık. Teslimat kodu:1397479091.

24 Haziran 2020

CAYA Beyaz Şeritli Siyah Eşofman Takımı Grileşti

Aldığım eşofman takımı etiketinde belirtilen şekilde yıkadığım halde beyaz şeritlerin ve beyaz bağcıkların rengi attı grileşti. İade talep ettiğimde kullanıcı hatası olduğunu söyleyip iademi kabul etmediler. İlgisiz sorun çözümü odaklanması olmayan bir mağaza. Beni de başlarından savdılar.

Marka Profili

CAYA bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
CAYA henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

CAYA bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.