Çatalca Belediyesi Çatalca Millet Bahçesi

27 Mayıs 2024 18:26

Çatalca Millet Bahçesi, özellikle personel anlamında 5 yıldızlı restoran hizmeti sunarken artık mahalle arkası mekan hizmetine yaklaşmıştır. Personellerin kahkaha ata ata yaptığı muhabbetin sesi müşterilerden fazla çıkmaktadır. Sipariş aşamasına geçmek müşteri için Survivor parkuruna dönmüş, kendimizi göstermek için bağırsak mı napsak bilemiyoruz. Personeller müşterilere sırtı dönük ya da ellerinde telefonla umursamaz tavır içindeler. Siparişi verdik, ne mutlu diye beklerken siparişimiz gelmeden masaya çatal bıçak geldi fakat masa önceki müşterilerden kalmış kırıntılar ve kir ile dolu, temizlik yapma ihtiyacı bile duyulmuyor. Temizlenmesini rica ettiğimizde o da başka personele sesleniyor, bekleyin temizlensin. Hesap ödemeye geçiyorsunuz, kasada personel mutfak çalışanı ile sohbet halinde, canı istediği sürece sizin yüzünüze bakıyor. Çatalca'mızın restoranları aratmayan bu güzide mekanı maalesef personellerin ilgisizliği ve özensizliği yüzünden eski görüntüsünden uzaklaşmış durumdadır. En kısa sürede düzelmesini ümit ediyorum.

02 Nisan 2024 19:18
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Bekleme Süresi Ve Yetersiz Hizmet Sinir Bozucu

15 Haziran 2025 12:30