Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 18:59

1 Sene önce Trendyol alışveriş sitesinden almış olduğum Casper Nirvana X500 dizüstü bilgisayarımın ekranı açıkken bir anda kapandı. Bu durumu anlamak ve bilgi almak için Bursa Casper yetkili servis görevlisiyle konuştum. Devam eden garanti kapsamında olan bilgisayarımın arızasına bakılması için Bursa Casper yetkili servisine Yurtiçi Kargo aracılığı ile yolladım. İsmini dahi vermeyen o yetkili bilgisayarı bana ancak 3 hafta sonra yollayabileceklerini söyledi. Ancak 1 hafta sonra beni başka bir yetkili kişi arayıp anakartın yandığını ve işlemcinin de bozulduğunu söyledi. Kendisine bilgisayarın halen garanti kapsamında olduğunu söyledim. Fakat karşımdaki kişi bunu kabul etmeyip arızanın biz kaynaklı olduğundan ısrarcı oldu. Hiçbir şekilde bilgisayarın garantisi olduğu halde önce 9.000 küsur tl masrafı olduğunu sonra bu ücreti 5.600 TL'ye indirebileceğini söyledi bu miktarı kabul etmeyip bilgisayarı geri yollamasını istedim bu sefer de arızayı tespit ettikleri için benden 750 TL kapak açma bedeli ve kargo ücreti ödemem halinde cihazı bu şekilde yollayacaklarını söyledi. Ödememem halinde bana gelen kargonun 3 iş günü sonunda geri gideceğini söyledi! İnsanlar ürünü alırken zorluk çıkartmıyorsunuz da sizden yardım isterken neden zorluk çıkartıyorsunuz?

Melike sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 19:36
Servis Süreci Ve Onarımda Hayal Kırıklığı: Casper Nirvana Bilgisayarımda Çözülmeyen Sorunlar

Casper Nirvana C550 Şarj Doluyken Bile Ekran Kapanıyor Veya Açılmıyor.

19 Şubat 2024 23:26
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Ayıplı Mal Satmak

19 Aralık 2023 00:25
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 21:55
Casper Nirvana C500 Serviste Kırmışlar