Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

CashPro Invest  Tarafından Yanıltıldım

27 Eylül 2023 10:45

CashPro Invest forex kurumu, aylarca beni arayıp en sonunda ikna ettiler, para fonladım, orada e** diye biri var bütün işlemlerimi o açtırdı ilk başlarda kar ile işlemler açtırdı, en sonunda terste bırakıp para göndermemi istedi, göndermedim, hesap sıfırlandı uygulamaya bile erişimimi engellediler. Buralara 100 bin dolar ile girseniz de kaybetmeye mahkumsunuz, forex'te paranız kurumun gerçek hesabında kalır. Size verdikleri Bonus gibi sahte para. Boşuna mı %50 Bonus veriyorlar? Hangi kuruma girdiysem o parayı bir daha çekemedim Cash Pro Forex'ten şikayetçiyim.

02 Ekim 2023 00:04

Cash Pro invest forex kurumu tarafından aylarca defalarca arandım, yatırım yapın diye ilk başta 200 dolar ile girdim. E*** denen arkadaş işlem açtırdı, ilk etapta kazandırdı sonra terste bırakıp para istedi. Yollamadım hesabım kapandı, param gitti.

Nevzat
Nevzat
29 Eylül 2023 18:12

Asil bey'e teşekkürler sorunumu çözdü

Yorumlar (6)

Serhan
Serhan

Tebrik ederim sorununuz çözülmüş böyle bir şirket var demek ki Asil Bey Kim biz nasıl ulaşırız keşke bu sayfa bu Konya'da bir çözüm bulsa kanuni yollardan işlem devam ediyor fakat bu paramıza direk el koyan kişilere bir şekilde ulaşıp anlaşmalıyız

Serhat

Ftsb global teknolojí hizmetleri ve danışmanlık limited şirketi bu şirket hakkında savcılık kanalıyla şikayette bulunup bu şirket hesabına yatan paraları geri talep edebilirisinz.

Vedat
Vedat

Verdim Savcılığa

Tolga
Tolga
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Nevzat bey, sizinle nasıl iletişime geçebilirim. Aynı sorun bende de var.

Serhat

Ftsb global teknolojí hizmetleri ve danışmanlık limited şirketi bu şirket hakkında savcılık kanalıyla şikayette bulunup bu şirket hesabına yatan paraları geri talep edebilirisini.

Gürhan
Gürhan

Merhaba bende aynı durumdan muzdaribim ne hikmetse 4 gündür finans birimi işlemlerimi yapmıyor. Nasıl çözebiliriz sorunu

Tolga sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

23 Ekim 2023 15:20
Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Ünsal
02 Ağustos 2023 08:50
Murat sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:04