Ekspertiz Sorunu Ve Gizli Maliyetler

18 Kasım 2024 19:165.252

Carvak.com üzerinden rezerve ettiğim aracı (1000 TL) 15.10.2024 tarihinde gidip satın aldım, satın alma işlemleri 4 saat sürdü, 6500 TL noter ücreti alıyorlar. Sadece 1500 TL faturasını veriyorlar, 800 TL sadece elden plaka parası alınıyor yine faturasız. Hadi hepsini geçtim, hatasız boyasız diye sattığınız aracı aldıktan 10 dakika sonra eksper yaptırdım (aracı almadan kesinlikle eksper yaptıramıyorsunuz) ve sol ön çamurlukta sök tak olduğu belgeleriyle birlikte bana iletildi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda bunun 'göz ardı edilebilir' bir kusur olduğunu ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bana ulaşan olursa Carvak'ın verdiği hatalı ekspertizi ve Oto Rapor'dan yaptırdığım TSE belgeli ekspertizi iletebilirim.

19 Kasım 2024 09:13 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Öktem Bey, Geri bildiriminiz bize ulaştı. Hizmet kalitemizi arttırabilmemiz için bize iletmiş olduğunuz yorumlar için size çok teşekkür ederiz. Konuyu inceleyeceğiz ve en kısa süre içerisinde siz değerli müşterimize sistemimizde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla Carvak Müşteri Hizmetleri

Öktem
21 Kasım 2024 18:29

+ Sorununuz çözüldü mü? - Sorunum kesinlikle çözülmedi ve çözmek istediklerini de düşünmüyorum, tarafıma ulaşılmadı.

Öktem
29 Kasım 2024 10:13

Hala tarafıma ulaşılmadı, herhangi bir çözüm sunulmadı

29 Kasım 2024 17:42

Merhaba Öktem Bey, Şikayetiniz için tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılması adına 21.11.2024 tarihinde ve 12:06 saatinde tarafınıza dönüş sağlanmış ve size ulaşılamamıştır. Konu şikayetiniz de belirtmiş olduğunuz hizmet bedeline istinaden faturanız kesilmiş ve mail yoluyla sizler ile paylaşılmıştır. Hizmet bedeli tutarı ayrıntıları sizlere belirtmiş olup farklı bir konu da talebiniz ve bilgi almak ister iseniz çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Sök-tak işlemi için değer düşümü süreçlerimiz sizlere aktarılmış olup yine farklı bir konuda desteğe ihtiyacınız olur ise bizlere her daim ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

21 Kasım 2024 18:21

Sorununuz çözüldümu acaba

Carvak Firması İle Ekspertiz Hatası Ve Maliyet Mağduriyeti

19 Nisan 2025 16:384.656

( Carvak Firması Ön Kaput Değişmiş Çıkması Hayal Kırıklığı ) 09.09.2024 tarihinde carvak (araba sepeti otom. San. Tic. ...

Carvak Firması Ön Kaput Değişmiş Çıkması Hayal Kırıklığı

17 Eylül 2024 12:245.803

09.09.2024 tarihinde carvak (araba sepeti otom. San. Tic. Anonim şirketi) firmasından satın olmuş olduğum araç ön kaput ...

Carvak'a Araç Satma Hakkında

14 Eylül 2024 18:3811.558

"Firma sorunla ilgilendi, müşteri memnuniyetine önem verdi. Süreci takip eden Yetkili personel firma kalitesine özen gösterdi. Teşekkürler"

Carvak'a Araç Satma Hakkında

Öne ÇıkanKonular