07 Temmuz 2023 23:50

6 ay önce bu şirket eski Reis yetkilileri tarafından kuruldu. Ben bu şirketin eski Reis çalışanıyım aracımda çok ufak çizikler oldu. Ekmeklerini yedim diye carringo servisine götürdüm 3 günde yapılacak işi 18 günün sonunda aldım. Tabii ki işlerini tam olarak yapamadılar. Aracın her yeri boya tozu tekrar boyadığı yerler çatladı hasarsız vermeme rağmen hoparlör kapağını kırmışlar, kapı eşiği kırılmış aracımda yakıt olmasına rağmen yakıt bitmiş şekilde teslim ettiler. Servis müdürü personele personel servis müdürüne yönlendirdi. Daha sonra servis müdürü tarafından sen yaptır faturayı bize gönder biz sana geri ödeme yapalım dediler.

Güvendim aracımı farklı bir serviste yaptırdım. Her şeye ayrı ayrı para ödedim parayı geri ödemeyi bırakın üstüne üstlük arkadan iş çevirip beni icraya vermişler. İcra işlemi olmadanda carringo nün en yetenekli kişisi ile de bizzat görüştüm şirket yetkilisi bu olaydan benim haberim yoktu ayıp etmişler dedi.

Ben o parayı personelden keseceğim dedi, bir de sosyal medyada kurumsal firmayız diye reklamlar çıkıyorlar 5S oto Ringo gölgesi adında iş yapmaya çalışan vasat bir firma laflarının arkasında durmadıkları gibi arkadan iş yapmayı seviyorlar anlaşılan bilerek açık hesabımdan yazıyorum fake hesap kullanıp yanıltma ya da karalama vb. İşler yapmıyorum.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2023 17:31
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 16:36

Germany Garage Uzunay Otomotiv Mağdur Olmam