Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Capcut Yanlışlıkla Üyelik Aldım

09 Temmuz 2023 22:31

Yanlışlıkla üyelik aldım 30 dakika sürmeden iptal ettim çekim yapılmasın lütfen yardımcı olun yanlışlık ile satın aldım uygulamayı 30 dakika içinde iptal ettim capcut uygulamasında Pro üyelik aldım yanlışlıkla ve hemen iptalini gerçekleştirdim. Lütfen iade edin

24 Temmuz 2023 23:26

Capcut uygulamasında yeğenlerim bizdeyken telefonumdan oyun oynamak istemişlerdi TikTok uygulamasına girmişler oradan capcut uygulamasına yönlendirmiş ve yanlışlıkla aylık paket almışlar hem de aynı ayı 2 kez almışlar ve faturama yansımış asla kullanmadım iade için uğraşıyorum lütfen iade edin ve üyelik bu kadar kolay olmamalı direk mesaj gelmiş lütfen para iademi yapın.

Cansel

Aynı tarihte 2 kez aylık alınmış yanlışlıkla olduğunu belirtmeme rağmen hâlâ iademi yapmadılar

Cansel

Hâlâ sorunum çözülmedi uygulamayı kullanmadım bile aynı ay 2 kez üyelik alınmış 1 dakika içinde yanlışlık olduğu çok belli değil mi ayrıca telefonlar çocukların elinde olabiliyor zaman zaman deneme süresi olma aileler gördüğünde iptal edebilmeli

Anıl
Anıl

Bende de cap cut dışa aktarmadan önce parçadaki eksik materyali silin hatasını veriyor hala daha çözemedim

Capcut Abonelik İptali Para İadesi!

02 Temmuz 2024 14:55

Yanlışlıkla Alınan Capcut Pro Üyeliği Mağduriyeti