Özel Çankaya Tıp Merkezi (İzmir) Para Kazanmak İçin Gereksiz Testler Yapıldı Ve Yanlış İlaçlar Verildi!

13 Şubat 2024 16:33

Merhaba, eşim (30 yaşında) kalp çarpıntıları için Kardiyoloji Uzmanı Dr. S**** Y****'tan randevu aldı. Bizi, tam olarak sorunu açıklamadan korku ve endişe verici terimler kullanarak hastanede yaklaşık 15.000 TL'lik gerekli gereksiz tüm testleri yapmaya zorladılar. Ultrasondan sanal anjiyo testine kadar altı-yedi teste girdi. Daha test sonuçlarının hepsi gelmeden kan sulandırıcı dahil ağır iki tane ilaç yazıldı. Testler geldiğinde günlük hayatını etkileyecek bir durum olmadığını söylediler. Eşime de ilaçlara devam edebileceğini söylediler.

Eşim iki gün sonra tüm vücudunda kızarıklar ve kaşıntı yaşadığı için tekrar acil tedavilere başladı. Başka doktorlara danıştığımızda bunun sebebinin alerjik reaksiyona bakılmadan verilen bu ilaç olduğunu öğrendik. Ayrıca yapılan testler ve verilen ilaçlar gereksiz ve yanlışmış. Eşim uzun bir kortizon tedavisine başlamak zorunda kaldı ve bu süreçte işine devam edemedi.

Anlaşmalı ilaçları satmak ve hastaneye daha fazla para kazandırmak için yapılan bu işlemler tamamen para kazanma oyunları. Manevi açıdan da korktuk ve yeni tedavi süreçlerini yaşamak zorunda kaldık.

İnsan sağlığını böyle ticaret malzemesi yapmak ancak bu hastanenin yapacağı bir şey. İstedikleri şey sizi tedavi etmek değil, para kazanmak için sizi yormak, korkutmak ve anlaşmalı riskli ilaçları alerjik reaksiyonları gözetmeden size aldırmak.

Çankaya Tıp Merkezi (İzmir) Yanıltıcı İndirim

02 Mart 2025 11:29

Ümran Tıp Merkezi Cildiye Doktorunun Uyuz Takıntısı

19 Ocak 2024 13:19
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 15:18
Meruyert sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Alerji Merkezi Alerji Testi Sonrası Tedavi Edilmedim, Mağdur Oldum!

25 Nisan 2025 02:49

Alfa Tıp Merkezi Yanlış Tanı ve Usulsüz İşlemden Şikayetçiyim