10 Kasım 2024 00:45

Buzdolabı soğutmuyor diye Arçelik yetkili servisini çağırdım. Karşıma yetkili olmayan servis numarası 444 0677 numaralı telefon çıktı. Aradım, 06.11.24 Çarşamba saat 9.50'de geldiler. Motor değişecek deyip 15,100 TL aldılar. Motor değişti, akşamına dolap hala soğutmadı. Sonrasında aradığımda hemen soğumaz, 6 saat bekle dediler. Akşam video çektim, motor traktör gibi çalışıyordu.
Ertesi gün aradım, hemen olmaz, parça gelecek dediler. 08.11.24 Cuma saatinde arayıp nasıl iş yapıyorsunuz dediğimde, 1 saat sürmeden geldiler, parça falan da getirmediler. Sözde gaz bastıklarını iddia ettiler. Dolabın arkasına kendilerini bakar şekilde, kimseyi de içeri almadan uğraştılar.
Netice: Dolap hala soğutmuyor. Evde engelli hastam var. Dolapta beklemesi gereken ilaç, yiyecek, bütün gıdalar çöp oldu. Ben sanki sizi aramamış kabul edeyim, gelin motoru sökün, benim paramı iade edin ve evimi terk edin. Aksi durumda konu önce Tüketici Hakem Heyeti, ardından hukuki yollar ile devam edecek. Konuyu buradan bildirmek istedim. Bu servisi kullanacaklara da yaşadığım acı tecrübeyi aktarmak isterim.

Cemal
Cemal
11 Kasım 2024 19:14
arcelik-servisinden-sorunlu-motor-degisimi-ve-magduriyet-2.jpg

Dolabın alt tarafı 22 derece Üst tarafı ise -3 derece

Seval sonuçtan hiç memnun değil

Servis Yanıltması Ve Eksik Tamir Sonrası Mağduriyet

13 Ağustos 2025 19:46
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinin Güvenilirliği Ve Müşteri İlişkileri Sorgulanıyor!

27 Şubat 2025 23:41

06 Ekim 2024 19:32
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 23:46