Cantürk sonuçtan hiç memnun değil

Can Ciğer Kebap (Suşehri) Çok Kötüydü

13 Mayıs 2023 18:16

Suşehri Can Ciğer Kebap'ta bugün yemek yedik ciğer şiş çok kötü kokuyordu. Az pişmişti resmen midem bulandı. Çevre yolunda reklamı vardı bir de Suşehri'nin içindeymiş o kadar da yol gittik. Uzun zamandır en pişman eden yemekti.

Belinay
Belinay

Adana dürüm söyledik eşinle birlikte tadı çok kötüydü Adana Dürümle hiçbir alakası yoktu hiçbir şekilde paranızı ziyan etmeyin

Mücahit

Merhaba sizin adınıza bir şanssızlık olmuş diyelim ve önceki yazımda açıkladığım damak tadımızı ve kalitemizi tadmanız ve bizi tekrar yorumlamanız için en kısa sürede tekrar mekanımızda ağırlamaktan mutlu olacağımızı belirtmek isteriz. İyi günler iyi yolculuklar dileriz.

Mücahit

İşletme sahibi olarak Yorumunuzu yeni gördüm, bu yorumunuzu tamamen ard niyetli olarak yaptığınızı düşünüyorum çünkü bizim işimiz Antep sofrası kebap ve meze ustalarımız Antep'ten özel olarak getirildi mutfağımızda şeffaf camla görünür şekilde, etlerimizide 50 yıldır piyasaya et veren köklü bir kurumdan alıyoruz böyle bir şey mümkün değil. Böyle bir şikayetiniz varsa bunu mekanda bize iletebilirdiniz bizde size gerekli açıklamayı yapardık yorum tamamen ard niyetli ve emeğe saygısızlık yerimiz geçiş güzergahı olduğu için gurbetçiden Rus, ukraynalı ve Arap misafirlerimiz dahi çoğu il ve ülkede yedikleri etlerle lezzetini kıyaslayacak kadar beğeniyorlar. Saygılar.

Cantürk
Cantürk

Ben sizi ve işletmenizi tanımıyorum. Şans eseri girdim ve bahsettiğim deneyimi yaşadım müthiş kadronuz varmış şans diyelim bize kötü bir deneyim oldu. Doğrusu kendinizi kanıtlamak yerine bir özür yeterliydi.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 21:43

16 Şubat 2025 09:53
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 22:08