Can Art Akademi Kurum Müdürü Sistemsel Eksik Ders Veriyor

22 Mart 2024 18:11

Kurtköy Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Can Art Sanat Akademisi'nde kurum müdürü ile maalesef bir tartışma yaşadık. İki çocuğum da piyano dersi için dört hafta önce buraya başladı. Oğlumun yetişemeyeceğini düşündüğüm için sadece kızımı derse bıraktım. Kurum müdürü, saat altıda boş yer olduğunu belirterek, istenirse kaydı o saate alabileceğimizi söyledi. Kabul ettim ancak ben dışarıdayken, saat dörtte başlaması gereken dersine saat dört buçukta gelen on bir yaşındaki oğlumun derse girdiği bilgisi verildi. Yirmi dakika sonra dersin bittiği ve bu durumun sistem gereği böyle olduğu, benim geç kaldığım yönünde suçlamalarla karşı karşıya kaldım. Bu sırada kızım hâlâ ders yapıyordu ve o da saat dörtte derse girmişti. İtiraz ettiğimde, kurum müdürü çocuğumun derse girdiğini ve yapabileceği bir şey olmadığını, kurumu ve sistemi suçlamam yerine tartışmayı sürdürmeyi tercih ettiğini belirtti. Bu durumdan dolayı kurumu önermiyorum. Kızımın öğretmeninden çok memnun olmama rağmen, önceden hasta olduğumuzu bildirmemize rağmen dersin telafi edilmediğini ve 'dersi aldı' şeklinde kaydedildiğini belirtmek isterim. Kurum müdürü, paketin bittiğini ve ne ödeme yapacağımızı ne de telafi dersi alacağımızı söyledi. Bu durum kurumun güvenilirliği konusunda beni tereddüte düşürüyor. Telafi dersimi almak istiyorum. Sonuçta çocuğum gelememiş ve bunun için program yapılmasını beklerim. Eğer ödemeleri peşin olarak istiyorsanız, her şeyi düşünerek program yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

03 Mayıs 2024 20:28 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ders Saatleri ve İletişimsizlik Sorunu

Rabia
04 Ekim 2024 21:23
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Dans Kursunda İletişim Sorunları Ve Çocuklara Yetersiz İlgi

Nurten
23 Ocak 14:31
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Gymba Arena Oğlumu Dersten Kovdular

Handan