Güler sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 21:40

29 Aralık 2022'de Çamsan marka parke satın aldık ve döşettirdik. Parke yapıldıktan sonra yoğun bir koku oluştu. Biz bu durumu yeni ürünün etkisi olarak düşünerek evi sürekli havalandırdık. Ancak zamanla parkenin bazı birleşim yerlerinde şişme ve belirginleşmeler meydana geldi. Dudullu'da satın aldığımız yerle iletişime geçtik. Bizi bir süre oyaladılar ve ısrarla aramaya devam ettiğimizde fabrikaya durumu bildirdiklerini ve inceleme için birinin geleceğini söylediler. 12 Eylül'de inceleme için bir görevli geldi. Görevli, şişmiş yerlerin fotoğraflarını çekti ve elimizde hiç açılmamış olan bir paketten numune alarak götürdü. Uzun bir süre bekledikten sonra firmadan sorunun kendileriyle ilgili olmadığı yönünde bir geri dönüş aldık. Telefonda bu konunun takipçisi olacağımızı belirttikten sonra, parkeyi döşeyen ustanın telefonunu aldılar ve şişen yerleri sağlam olan parkelerle değiştirmesini talep ettiler. 7 Kasım'dan beri herhangi bir gelişme olmadı. Firmanın konuyla ilgilenmesini talep ediyorum.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Çamsan Parkelerde İlgi Eksikliği Ve Çözülmeyen Sorunlar

17 Mayıs 2025 18:59
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Parke Uygulamasında Devam Eden Ses Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

28 Temmuz 2025 20:24

27 Şubat 2024 13:48

Parke Sorunu Çözülmüyor Firma İlgisiz Ve Sorunlar Devam Ediyor

23 Haziran 2025 23:41
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Şerifoğlu Parke Şerifoğlu - Güzel Parke Karabağlar Parkeler Ses Yapıyor!

01 Şubat 2024 18:27