Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

3 Günde Açılan Camper Ayakkabı

22 Şubat 2024 16:58

Bir ay önce satın aldığım Camper marka ayakkabının önünde açılma meydana geldi. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmadan önce, global ve kurumsal bir firma olduğu için ve ürünlerinin el işçiliğiyle yapıldığını bildiğimden dolayı, satın aldığım internet mağazası aracılığıyla Camper Türkiye'ye incelemesi için gönderdim. Ayakkabıya üretim hatası olmadığı yönünde geri dönüş aldım. Ancak yalnızca üç gün giydiğim ayakkabının kendi çabalarımla açılmış olamayacağını düşünerek, üretim hatası olabileceği gerekçesiyle tekrar incelemek üzere gönderdim ve şu an incelenme aşamasında. İnceleyen kişiye empati yaparak incelemesini rica ediyorum. Sonucu buradan tekrar paylaşacağım.

3-gunde-acilan-camper-ayakkabi-2.docx
3-gunde-acilan-camper-ayakkabi-1.docx
01 Mart 2024 17:22

Camper markası belki ürün değişimini yapmadı ama en azından ücretimi iade ettiği için kendilerine ve e-çanta.com sitesinin bu süreçte ilgi ve desteğine teşekkür ederim. Teşekkürler Camper

02 Mart 2024 10:28

Ben birebir ürün değişimi istemiştim firmadan fakat stoklarında olmadığını belirterek ücret iadesi yapmışlar fakat sitelerinde satışta var, değişim yapmayıp ücreti ödemelerinin sebebi benim 4500₺ ye aldığım ürünü 7300₺ ye çıkarmaları, firmaya sormak istiyorum bu yaptığınız kalitenize yakıştı mı ve etik mi?

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Camper K21 Modeli Ayakkabı İnceleme Ve İadesi Hakkında

04 Temmuz 2024 15:20
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 18:10
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim 62 Gündür Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

22 Nisan 14:19
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
05 Mart 2024 19:07