İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Endoskopi Randevu Ve İletişim Sorunları

02 Aralık 2024 10:56

Temmuzda dahiliyeye gittiğimde midem için endoskopi istemişlerdi ve anestezili olmasını istemiştim. 6 ay sonrasına randevu verdiler. Endoskopi için barkodlu bir kağıt verdiler. Ekimde randevusuz anestezi bölümüne gelip muayene olmam gerektiğini söylediler. Geldim bir sürü tahlil verdim. Doktor tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. Sonra tahlillerin iyi endoskopiye girebilirsin dedi. Bana verilen barkodlu kağıdı kaybettiğim için endoskopi saatini hatırlamıyorum görebilir misiniz dedim doktor da onu endoskopi bölümünden öğrenebilirsin dedi. Günlerdir çam ve sakura hastanesini telefonla arıyorum sekreterler blogu sorup aktarıyor fakat endoskopi bölümü telefonu açmıyor telefon çalıyor ve kapanıyor. 6 ay boyunca kağıda bakılmaması insanlık halidir diye düşünüyorum. Değilse de sistemden saati kontrol etmek ya da bunun çözümü neyse bu kadar zor olmamalı.

Metehan
Metehan

Merhaba işlemi yaptılar mı? Yaptılarda uyutarak mı yaptılar acaba? Bende anesteziden randevu ile gidiyorum haftaya endostkopi kolonoskopi aynı anda yapacaklar

İlknur

Merhaba ulaşamadığım için giremedim maalesef

Hanife
Hanife

MHRS den öğrenebilirsiniz

İlknur

Mhrsde nereden göreceğim baktım fakat hiçbir yerde yazmıyor e nabızda da yok

Kemal sonucu yetersiz buldu

Hastane Rapor Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Gecikmeler