Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğum Yanlış Teşhis

Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğum Yanlış Teşhis
05 Eylül 2024 19:18

1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg tahlillerim hep 2 kat arttı. Kontrol amaçlı hastaneye gittim betama göre artık keseyi görürüm umuduyla. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin kapsamlı olması nedeniyle iyi doktorlara (! ) güvendim ve kendimi ve bebeğimi emanet ettim. Acildeki doktorlara Beta takibi nedeniyle henüz iç mi dış mı gebelik olduğunu bilmediğimi ve alt karında biraz ağrı hissettiğimi söyledim. Beni kadın doğum acil sarı alana aldılar. 02.09.2024. Alttan muayene eden asistan doktor betama göre keseyi göremediğini dış gebelik olduğu şüphesiyle telefonundan ultrason cihazını videoya alıp uzmanına attı. Yani tanı bir cep telefonunun kamerasıyla çekilerek verilecekti. Uzman zahmet edip sağ olsun geldi ve keseyi gördüğünü ancak dışarıda da dış gebelik olduğunu yatış yapmam gerektiğini söyledi. Hastanedeki doktorlara güvenip kendimi emanet ettim. Yatış yaptım ama ne bir kanamam ve ne de şiddetli bir ağrım vardı. Septik servis 2 deki nöbetçi asistan doktor kesemin çok küçük olduğunu ve yaşasa bile sağlıklı bir gebelik olmayacağını ve dış gebelikteki yerin kanadığını ve iç kanama geçireceğimi acil ameliyata alınacağımı söyleyerek beni çok fazla korkuttu. Ağlamaktan helak olmuş halde bana daha gençsin zaten bir şey olmaz diyerek vicdanını ve merhametini kapıda bıraktığını bana kanıtladı. Ertesi gün tedaviyi reddederek tüm riskleri göze alarak hastaneden çıkış yaptım. Özel hastanede bugün muayene oldum ve doktorum kesemi bebeğimi gördü ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Ben size güvenip dış gebelik iğnesini olsaydım bir cana kıymış olacaktım. Sizi Allah'a havale ediyorum. Koskoca hastane ama içinde doktor yok.

Dicle
Dicle

Ben güvendim ve 5 aylıkken kaybettim 😢

Gizem
Gizem

Hangi doktora gittiniz? Bu hafta perşembe sakurada randevum var bebeğim 7 haftalık keseyi görmek nasipse de kalp atışını duymak için gideceğiz. İnşallah yorumu görüp yanıt verirsiniz :(

Hastanede Doğumda Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

22 Ekim 2024 13:54
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Hasta Güvenliği Sorunu

03 Kasım 2024 02:50