Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Gebelik Takibinde İhmalkarlık: Bebek Gelişim Geriliği Ve Ciğer Problemleri

18 Haziran 2024 04:1722.646

Hamileyken bebekte gelişim geriliği olduğu için özelden cam sakura ya yönlendirdiler. Takip edilsin diye özellikle 32. Hafta gebelikten sonra her hafta 2 kere hastaneye muayeneye çağırıyorlardı defalarca detaylı ultrasona girdim 37. Haftada doğum planlandı fakat bu sure zarfında gerilik olan bebeğe ciğerleri gelişsin diye iğne falan yapılmadı. Detaylı ultrasonda her şeye bakılıp ciğerleri pas mi geçtiler? Hadi orada pas geç doğumdan sonra 1 hafta serviste yattık her şeye bakılıp bu bebekte gelişim geriliği var ciğerlerine de bakılması gerekmiyor muydu? Bakılmadı. Bakıldıysa gerilik olduğu halde neden kuvöze konmadı. 1 aylık olduğu zaman yoğun bakıma yattı entube edildi 1 ay orada kaldı. Hastaneden çıktı 17.06.2024 tarihinde tekrar yoğun bakıma alindi Çünkü ciğerleri vücuduna göre küçük kalmış gelişememiş bu sebeple sıkışıyor. Şimdi soruyorum Perinatoloji de her şeye bakılmıyorsa beni neden haftada 2 kere oraya çağırdınız? Neden ciğerlerine bakılmadı? Bakıldıysa neden müdahale edilmedi?

15 Eylül 2024 18:42

Çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah. Hangi doktora gidiyodunuz orada? Her işlemden her muayeneden ekstra ücret alıyormuş doktorlar o nedenle bu kadar sık çağırıyorlar

Yanlış Tanıların Yıkıcı Etkisi

28 Ekim 2024 00:0711.470

Çam Sakura Şehir Hastanesi Perinatoloji Kurulu, karnımdaki bebeğim hakkında 'Bu bebeğin 2 böbreği de çok kötü, doğum son...

2 Yorum

Öne ÇıkanKonular