Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'nde Gebelik Takibi Sorunları

02 Eylül 2024 17:32

Başakşehir Çam Sakura Hastanesi Perinatoloji takipli sevk hastasıyım. 10 günde bir muayene için çağırılıyorum. En son 29 Ağustos'ta İ****** P**** Maternal bölümünde kapalı bir doktor vardı. 31.5 haftalık olduğumu belirtip 32. haftada rapora ayrılacağımı, kimden ve nasıl rapor almam gerektiğini sorduğumda kapıdaki sekreterle görüşün deyip gönderdi. Sekretere gidip raporumu nasıl halledeceğimi sorduğumda, pazara denk geliyor, acile gelin oradan verecekler dediler. Ben pazar günü geldiğimde, benimle dalga geçer gibi acil rapor vermez dediler. Pazartesi gelin, gebe bölümünden alın dediler. Pazartesi günü geldiğimde, randevusuz bakmıyoruz, almıyoruz diyorlar. Beni tek tek doktorlara dolaştırıyorlar, yok Perinatolojiye çıkın onlar baksın dediler. Gittiğimde aynı sekreteri göremiyorum. İki günden beri bana yaşattıkları kabul edilemez bir durum. Karnım burnumda hastanelerde dolaşıyorum. Madem bu kadar bilinçsizsiniz, neden orada oturuyorsunuz? Size normal hasta değil, gebeler soru soruyor. Bilmiyorsanız bilen birine danışacaksınız. O kadar kişiye gittiğimde hepsi geri çevirdi, hiçbir şekilde hiç kimse yardımcı olmadı. Burunları havada doktorlarınız, ben yapamam, ben edemem. Doktordan önce biraz insan olun, insanları anlayın. Karşınızda bir gebe olduğunu unutmayın. Ama sorsak şehir hastanesiyiz, ama herkes birbirinden bilinçsiz, birbirinden habersiz. Lütfen gerekli uyarılar yapılsın.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Çam Sakura Hastanesi'nde İlgisiz Ve Saygısız Yaklaşım, Hasta Mahremiyetine Dikkat Edilmiyor

17 Eylül 2025 14:12

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri