Çalışkan Ofis Sürekli Hatalı Ürün Üreten Müşteri Memnuniyetinden Uzak Firma

30 Mart 2023 13:19

Çalışkan Ofis firmasından ofis takımı ve toplantı masası takımı aldık. Ücretin %30'unu kapora olarak aldılar. Kalanı malzeme tesliminde dendi. 4 hafta teslimat verilmesine rağmen 6 hafta sonra satışçısı a***bey aradı ve acil ücreti yatırın yoksa prim alamayacağım dedi. Biz sonuçta kurumsal bir şirketiz ödeme planına ve gerekli imzaları alınca yapacağız dememize rağmen bu seferde müdürü a*** bey şirketi arayarak ödemeyi yapın primimi etkiliyor dedi. A***beye plana göre yapacağız dediğimizde bugün yaparsanız prim alacağım yoksa istediğiniz zaman yapın benim işime yaramayacak gibi cümleler kurdu. Daha sonra ücreti ödedik ofis takımı geldi ve gördük ki masa ciddi şekilde çizik geldi. Masayı götürdüler 2. Sefer geldiler yine çizik ve bırakmadan geri götürdüler. Geçtiğimiz cuma günü 3. Kez geldiler ve üründe yine ciddi çizikler olduğu için geri götürdüler. Bu firmadan ürün aldığımıza pişman olduk. Bu arada ürünlerin ocak ayında teslim edilmesi gerekirken sürekli hatalı gelmesinden dolayı tarih 30 Mart oldu 4. Sefer umarım sorunsuz şekilde gelir. Firma inanılmaz şekilde müşteri memnuniyetinden uzak asla bir daha tercih etmeyeceğim.